Electrolux Dual-Care EW7W369S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Ce parere ai despre masinile de spalat Electrolux? Ai incercat pana acum un astfel de model? Daca nu, da-ne noua voie sa iti prezentam unul. Este vorba de modelul de masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S care ofera doua tipuri de servicii: o spalare perfecta a hainelor, intr-un timp scurt si o uscare impecabila a acestora, fara a le deteriora in vreun fel tesaturile. (ACUM la reducere)

Electrolux Dual-Care EW7W369S

Despre Electrolux Dual-Care EW7W369S

Din punct de vedere al uscarii, trebuie sa precizam faptul ca in cazul acestei masinii este vorba de un sistem separat, inteligent si eficient. Acesta contine curenti de aer care patrund adanc in tesaturi, fara a le deteriora si fara a le permite sa capete vreun miros neplacut. Asa ca nu este absolut nicio problema daca lasati rufele in masina de spalat vreme mai indelungata. Desigur, nu vorbim de zile intregi.

Electrolux Dual-Care EW7W369S
Electrolux Dual-Care EW7W369S

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S, PerfectCare700, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, 1600 RPM, Clasa A, Alb

In ceea ce priveste capacitatea, trebuie remarcat faptul ca este vorba de 9 kg in cazul spalarii si 6 kg in cazul uscarii. Este firesc ca atunci cand vine vorba de uscare sa fie mai putin, deoarece hainele necesita spatiu mai mult si devin mai voluminoase.

Despre Electrolux Dual-Care EW7W369S

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S – servicii de spalare de lux de la o masina Electrolux

Citeste si despre Whirlpool AWS 71200

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S vine cu un numar mare de rotatii deoarece acestea ajuta la perfecta stoarcere a rufelor. Iar cand se realizeaza acest proces, tresaturile nu se subtiaza, ci doar sunt eliminate picaturile de apa. Mai precis, numarul de rotatii despre care vorbim este de 1600.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Grija de tesaturi pe care am amintit-o inca de la inceput in cazul acestui produs este garantata de sistemul perfectCare. Acesta este patentat de Electrolux si dispune un sistem special de ingrijire al articolelor vestimentare, indiferent de materialul din care sunt ele confectionate.

Clasa fe eficienta a masinii de spalat rufe este A, ceea ce inseamna un consum mai ridicat decat in cazul claselor A+, A++ sau A+++. Insa, totul se petrece din cauza ca uscare necesita o putere mai mare, deci energie mai multa.

Citeste si despre Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE

Sistemul cunoscut drept DualCare este cel care se adapteaza ciclului de spalare, in functie de cat de murdare sunt rufele, care este greutatea lor si cat de mare este numarul de rotatii setat de catre utilizator. Pe de alta parte, Steam Care este un sistem pe baza de aburi, folosit pentru improspatarea tesaturilor. Acesta face ca aburi sa patrunda adanc in tesaturi, fara a le rupe. Pe langa improspatare, acest lucru ajuta si la eliminarea bacteriilor care de regula ajung pe haine.

Printre cele mai importante programe ale masinii de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S amintim: cel pentru bumbac, sport, outdoor, denim, antialergenic, autocuratare, one go 1 h 1 kg si freshscent cu abur.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca primele sunt destul de simplu de intuit in ceea ce priveste rezultatele, cele din urma sunt mai speciale. De exemplu, „one go 1 h 1 kg” este cel special creat pentru a spala 1 kg de haine intr-o ora. Si nu este pregatit doar pentru a le spala, ci si a le usca.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply