Daewoo DWD-PD1212-2

Un dispozitiv care va va oferi multe rezultate bune cand le veti spala rufele este Masina de spalat rufe Daewoo DWD-PD1212-2. (vezi oferta de AZI)

Daewoo DWD-PD1212-2

Despre Daewoo DWD-PD1212-2

Acest model are o adancime destul de buna, aceasta fiind de 76.7 cm. Latimea de care beneficiaza aparatul este de 63 cm. In plus, se obseerva faptul ca inaltimea sa este de 98.6 cm. Va fi nevoie de mai multe persoane pentru a fi mutata, aceasta vand o greutate de 81 Kg. Are un exterior alb, usor de asortat in locul unde il veti aseza.

Daewoo DWD-PD1212-2
Masina de spalat rufe Daewoo DWD-PD1212-2, 12 kg, 1200 RPM, Air Bubble 4D, Motor Dynamic Inverter, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-PD1212-2 prezinta clasa energetica A+++, una dintre cele mai bune clase de eficienta energetica ale aparatelor electrocasnice. La centrifugare, acest aparat are o clasa de eficienta de tipul clasei B. Modelul standard se dovedeste a prezenta confort in utilizare avand o incarcare de tip frontal. Pentru o familie care are 3-4 membrii, putem spune ca acesta este produsul potrivit. Cele 12 kg ale sale il fac potrivit pentru a spala multe rufe intr-un timp scurt, respectiv la o singura incarcare.

Despre Daewoo DWD-PD1212-2

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-PD1212-2 – un produs demn de luat in considerare pentru a fi achizitionat

Citeste si despre Electrolux EW6S406BX

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-PD1212-2 are o viteza mare la centrifugare, cea maxima fiind de 1200 rpm. Referitor la zgomotul produsului trebuie spus ca este de 75 Db la centrifugare. Referior la cel de la spalare, trebuie spus ca este de 55 dB. Hubloul care il detine aparatul se va deschide spre partea stanga a acestuia. Avand un panou de comanda care este de tip digital, aparatul se va controla destul de usor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-PD1212-2 prezinta urmatoarele functii de mare ajutor: Adaugare haine, Sistem blocare usa, Cleanjet Shower, Functia Mute, Restart, Automat, Dr. Dispenser, Functia Memory, Pornire intarziata. Si asta nu e tot. Aparatul mai are si functiile de siguranta: Blocare acces interfata si Autodiagnosticare. La baza sa se afla tehnologia NVC.

Acesto model are in vedere mai multe programe pentru spalare, in numar de 15, precum: Lana, Bumbac, Prespalare, Cuverturi, Spalare rapida, Sintetice, Lenjerie, Curatare tambur, Intensiv, Clatire + Centrifugare, Kids Care, Inmuiere, Bumbac Eco, Rufe, inchisa la culoare. Este important de spus faptul ca acest model are si un program rapid, util mai ales pentru cei care se grabesc, ceea ce reprezinta un mare plus, acesta fiind de 15 min. Acest dispenser pe care il are se poate folosi si in timpul spalarii, atunci cand veti putea adauga detergent.

Citeste si despre Slim LG F2J5WN7S

Este dotat cu dispensere pentru balsam si are si 5 trepte pentru setarea temperaturii pentru ca tesaturile rufelor sa nu sufere in vreun fel. In ceea ce priveste tehnologia pe care o are acest model trebuie spus ca prezinta tehnologia cu bule de aer, aceasta fiind necesara pentru a dizolva particulele de detergent, iar murdaria de pe haine sa fie indepartata cat mai bine murdaria de pe acestea.

In plus, despre bulele de aer mai trebuie precizat si faptul ca au rolul de a proteja tesatua de frecare, performanta spalarii fiind una cat mai buna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Daewoo DWD-PD1212-2 este un produs ce trebuie luat in considerare pentru a va bucura de rezultate cand vine vorba de rufe spalate cat mai repede si cat mai bine, iar tesaturile sa fie pastrate cat mai bine. Pretul de achizitie este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply