Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S

Cei care intentioneaza sa-si cumpere in perioada urmatoare o masina de spalat rufe trebuie sa inteleaga cateva aspecte importante: in primul rand, trebuie verificat consumul. Si nu doar consumul de apa, ci si de energie electrica, astfel incat utilizatorul sa ajuta sa intampine probleme cu facturile. Apoi, trebuie verificata si capacitatea: numarul de kilograme care sa spala simultan trebuie sa fie optime cu cele de care are nevoie utilizatorul. Acelasi lucru este valabil si pentru programe. Acestea nu trebuie sa fie neaparat numeroase, cat trebuie sa fie adaptate nevoilor utilizatorilor. Iar o masina de spalat rufe care indeplineste toate criteriile amintite mai sus este modelul Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S. (cea mai buna oferta AICI)

Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S

Despre Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S

Aceasta masina de spalat rufe are un numar de rotatii de 1600. Desi nu am mentionat anterior aceasta dotare ca fiind deosebit de importanta, ea este totusi demna de luat in calcul. Iar asta se datoreaza faptului ca ea influenteaza stoarcerea si implicit uscarea.

Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S
Masina de spalat rufe Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S, 10 kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Motor Inverter, Wi-Fi, Smart Steam, Alb

Si daca tot vorbeam despre economisire, putem spune ca masina de spalat Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S \pe care am ales sa v-o prezentam face parte din cea mai economica si mai populara clasa: A+++. Acest lucru denota cu siguranta facturi mai mici la energie. Si este firesc sa fie asa, deoarece masina consuma doar 192 kWh/ anual. In ceea ce priveste numarul de litri, acesta este de 12 100 L.

Despre Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S

Masina de spalat rufe Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S – O masina de spalat exact asa cum ai nevoie

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU

Dintre cele mai importante programe ale masinii de spalat rufe nu avem cum sa nu il amintim pe cel pentru pete adanci. Insa, acesta functioneaza impreuna cu tamburul si duce la eliminarea urmelor de mizerie, prin intermediul unor miscari uniforme si bine gandite.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Astfel, utilizatorul nu trebuie sa-si faca griji ca ar trebuie sa adauge cantitati impresionante de detergent sau sa apeleze la prespalare.

In cazul acestei masini de spalat vorbim si despre confort. Ea a fost special creata pentru a fi usor de folosit,d ar si pentru a va ajuta sa economisiti timp. Astfel, afisajul sau este in limba romana si este difital. El indica programul, numarul de grade la care uremeaza sa aiba loc spalarea si timpul ramas pana la finalizarea programului.

Citeste si despre Sharp ESGFB6103W3EE

Numarul maxim de kilograme care se poate aseza in cuva acestei masini de spalat Candy RapidO RO16106DXHC5\1-S este impresionant si este de 10 kg. Astfel, ea nu se adreseaza doar persoanelor care locuiesc singure, ci si familiilor. Ba mai mukt, capaciattea atat de mare permite inclusiv spalarea lenjeriilor de pat, gecilor sau paturilor.

Cu aceasta masina de spalat rutina de curatare a rufelor devine mai placuta datorita unei functii de tip kilo detector care isi da seama de orice incarcatura: de la 1 pana la sarcina maxima. Astfel, aceasta functie optimizeaza si consumul cu pana la 70%. La toate acestea se adauga si Steam, care ajuta la eliminarea petelor, gratie tehnologiei pe baza de abur.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului prezentat este optim, in raport cu dotarile pe care le ofera. Asa ca utilizatorul nu va ajunge sub nicio forma sa regrete investitia facuta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply