Candy GVS H10A2TCE

Candy Hoover este una dintre cele mai mari firme producatore de electrocasnice din lume. Chiar si asa, la noi acestia nu beneficiaza de renumele celor de la Whirlpool, Ariston, Electrolux sau alte branduri europene sau americane. Dar asta nu inseamna ca nu au produse bune. In demeniul masinilor de spalat ei sunt un nume important si acest lucru se transmite si catre piata conexa, cea a uscatoarelor de rufe. Candy GVS H10A2TCE este un uscator excelent, modern, cu foarte multe programe, destul de mare si, chiar mai important decat atat, cu un pret foarte bun.(cea mai buna oferta AICI)

Candy GVS H10A2TCE

Despre Candy GVS H10A2TCE

Nici Candy GVS H10A2TCE, desi are foarte multe sisteme moderne, nu a scapat de design-ul de masina de spalat clasica. Bineinteles, este si dificil sa vii cu ceva nou si in mare, toate uscatoarele au acest aspect, pentru ca este practic si simplu de implementat. Dar ar fi mers niste culori mai diverse si chiar niste aranjamente mai futuriste decat ceea ce regasim acum. Chiar si asa, nu se poate spune ca uscatorul arata rau. Are un hublou destul de mare (chiar este un model mare si incapator, dar vom reveni la asta), afisaj electronic decent, dar un panou de control clasic si simplu (daca era cu touch era si cu vreo cateva sute de lei mai scump).

Candy GVS H10A2TCE
Uscator de rufe Candy GVS H10A2TCE, 10 kg, Pompa de caldura, Display, Tehnologie Smart, Clasa A++, Alb

In ceea ce priveste volumul, chiar avem parte de un uscator mare. Candy GVS H10A2TCE are o capacitate de 10 kg, ceea ce depaseste chiar cat pot spala multe dintre masinile de pe pieta. Asta nu inseamna ca la fiecare program si pentru fiecare material vei putea scoate acest maximum, dar cum uscatorul se adereseaza familiilor, el va fi in stare sa deserveasca mai bine pe cei care spala mult si doar in cazul celor mai pretentioase si sensibile materiale se va putea spune ca va trebui sa le speli la jumatate sau mai putin din capacitatea de incarcare.

Despre Candy GVS H10A2TCE

Functii si programe diverse, inclusiv smart

Citeste si despre Heinner HHPD-80A++

In acelasi timp, faptul ca uscatorul Candy GVS H10A2TCE are o capacitate atat de mare iti garanteaza si ca nu ii vei gasi locul chiar atat de usor. Astfel, acesta nu este cu mult mai mare ca unul normal, dar nici mic nu este. Nu e o alegere ideala pentru cei care stau la garsoniera sau intr-o locuinta cu putin spatiu. Pentru acestia exista insa suficiente modele slim.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Candy GVS H10A2TCE este o masina destul de moderna. In primul rand, functioneaza cu ajutorul unei pompe de caldura, ceea ce ii permite o uscare mai eficienta si mai variata. Ca programe, se opreste la 15, ceea ce reprezinta o cifra foarte buna, avand practic setari pentru absolut orice tip de material, inclusiv pentru lana sau sintetice.

Acum va fi mai usor sa scoti hainele numai bune pentru purtat, fara a fi nevoie sa le porti. De asemenea, poti seta diverse trepte de teperatura, iarasi pentru a proteza materialele care sunt cu adevarat sensibile si care, la uscatoarele vechi, nici nu puteau sa fie uscate.

Citeste si despre Hotpoint-Ariston AQS73D29

Un alt aspect benefic, mai ales pentru un uscator de rufe mare, asa cum este acesta este clasa energetica. Bineinteles, cand iti cumperi un astfel de aparat, te astepti ca factura la curent sa creasca un pic. Din fericire, Candy GVS H10A2TCE nu aduce majorari prea mari, mai ales cum face parte din clasa A++, ceea ce inseamna un consum mai mult decat rezonabil. Depinde si de cate ori pe saptamana vei folosi aparatul, dar si de program (la programele lungi acesta functioneaza si 2 ore), dar in general, factura va ramane la un nivel decent.

In final, o aditie interesanta si mai rar intalnita la aceasta categorie de pret este posibilitatea de a controla uscatorul prin telefon. Acesta se conecteaza prin wi fi si poate sa primeasca unele comenzi mai simple. Si daca in unele cazuri asta ar insemna o creste de pret destul de mare, Candy GVS H10A2TCE ramane la un nivel neasteptat de bun.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca vrei un uscator de rufe cu o capacitate de uscare foarte mare, dar si cu programe diverse si functii neasteptate, Candy GVS H10A2TCE este unul potrivit pentru tine. In conditiile in care are pretul pe care il are, as spune ca si acesta este un element de atractie foarte important, dar in general pachetul este unul extrem de bun. Si chiar daca nu arata extrem de modern, aparatul va fi o aditie interesanta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply