Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Viata usoara poate fi obtinuta de fiecare in parte prin alegerea acelor elemente care sa permita acest lucru si mai ales daca discutam despre confortul locuintei atunci cu siguranta putem sa legam si partea de electrocasnice in calcul.(vezi oferta de AZI)

Candy GRAND'O VITA GVS H9A2TCE

Despre Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE

Din marea categorie a electrocasnicelor ne putem referi si la partea de uscator de rufe Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE iar acesta este un mare plus pentru oricine care are nevoie de uscare unei cantitati de pana la 9kg de rufe.

Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE
Candy GRAND'O VITA GVS H9A2TCE

Uscator de rufe Candy GRAND'O VITA GVS H9A2TCE, 9 kg, Clasa A++, Pompa de caldura, Display, NFC, Usa cromata, 60 cm, Alb

Pana la partea de eficienta pe care un uscator de rufe o poate asigura trebuie vazuta si integrarea Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE in cadrul locuintei voastre si asta pentru ca este un model cu un design elegant si modern.

Despre Candy GRAND'O VITA GVS H9A2TCE

Aspect si utilitate

Citeste si despre Indesit EWSD 61051 W EU

Faptul ca este realizat intr-un anumit mod nu spune tot despre ceea ce poate face Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE pentru voi sau pentru rufele voastre. In cazul acestui model insa putem spune ca designul este unul care sugereaza ceea ce reprezinta functionarea sa si asta incepand cu faptul ca este un uscator de rufe cu pompa de caldura.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Pana la partea de utilizare trebuie sa vedem totusi si partea de instalare iar asta fiindca este vorba despre un uscator cu o incarcare frontala. Chiar daca trebuie sa vedeti si partea de deschidere a hubloului atunci cand ii veti alege pozitia pana la urma dimensiunea este cea mai importanta. Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE masoara in aceasta directie 85 cm pentru inaltime, 60 cm pentru latime iar pentru adancime 59.6 cm.

Daca am vazut unde va fi asezat trebuie sa vedem si cum va fi utilizat iar panoul de control cu elemente mecanice dar si cu un panou de tip Touch screen sunt alte elemente ce recomanda Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE ca un model modern. Nu trebuie sa pierdem din vedere si partea de grija pe care un uscator o acorda rufelor voastre si asta prin lista de 14 programe disponibile.

Citeste si despre Whirlpool HDLX 70410

Un plus in cadrul programelor ce pot fi utilizate prin intermediul acestui model fata de alte modele poate fi cel de uscare usoara sau poate tehnologii precum NFC, Smart Touch sau Aquavision. Daca privim la displayul LCD veti cunoaste si timpul ramas din programul ales dar puteti sa apelati si la varianta in care printr-o programare intarziata sa stabiliti exact cand Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE sa termine programul de uscare ales.

Mai exista elemente benefice si in ceea ce tine de partea de zgomot pe care un uscator de rufe il poate produce iar pentru acest model este vorba despre un nivel maxim de 69dB. Cum fiecare electrocasnic produce si un anumit nivel de consum de energie electrica se poate sa va fie de mare ajutor si pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A++:

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru a putea sa uscati rufele imediat dupa spalare de regula se apeleaza la unele metode traditionale insa cu siguranta un uscator de rufe precum acesta va poate scapa de foarte multe elemente de disconfort sau de condens si astfel de mucegai.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply