Candy GRAND’O VITA GVS C9DE-S

Uscatoarele de rufe nu sunt cele mai ieftine aparate electrocasnice, dar daca esti dispus sa cauti suficient de mult, atunci exista cele mai mari sanse de a gasi ceea ce vrei, caci piata este plina de oferte bune. Si uneori chiar firmele mari au astfel de oferte, asa incat nu trebuie sa crezi ca vei face prea mari sacrificii in ceea ce priveste calitatea (desi diferenta exista). Candy GRAND’O VITA GVS C9DE-S este un uscator chiar ieftin, mare si destul de modern. Nu este unul care sa te dea pe spate, dar atunci cand pretul este si el unul mai mult decat acceptabil, este clar ca asteptarile nu ar trebui sa fie unele dintre cele mai mari.(cea mai buna oferta AICI)

Candy GRAND'O VITA GVS C9DE-S

Despre Candy GRAND’O VITA GVS C9DE-S

Daca uscatoarele mai cu pretentii nu vin cu cine stie ce inovatii de design, este clar ca nici unul ieftin asa cum este acesta nu prea ar avea cum sa vina. Totusi, Candy GRAND’O VITA GVS C9DE-S este un aparat decent si arata ok, avand acelasi aspect de masina de spalat cu care ne-am obisnuit mai mult decat ar fi necesar (de masina de spalat banala, pentru ca daca ar veni cu ceva nou, lucurile ar sta altfel).

Candy GRAND'O VITA GVS C9DE-S
Uscator de rufe Candy GRAND'O VITA GVS C9DE-S, 9 kg, Condensare, Display, NFC, 60 cm, Alb

Acesta are afisaj LCD, panou de control simplus (ceea ce e bine) si este de culoare alba. Asadar, un uscator normal, pe care il poti monta foarte bine oriunde vrei si factorul vizual al camerei nu va fi influentat nici in bine, nici in rau.

Despre Candy GRAND'O VITA GVS C9DE-S

Design-ul la care ne asteptam si functii smart

Citeste si despre LG F12C3QD

In acelasi timp, unul dintre principalele avantaje ale acestui model este volumul mare de uscare. Candy GRAND’O VITA GVS C9DE-S poate sa usuce un maxim de 9 kg de rufe, adica atat cat poate sa spele o masina de spalat destul de buna. Aici vorbim de haine simple si nu despre unele din materiale sensibile, dar pentru un model ieftin, tot este destul de impresionant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Volumul mare inseamna insa si dimensiuni mai mari. Asadar, nu se poate spune ca uscatorul isi va gasi usor locul intr-o locuinta care sufera din lipas de spatiu, fiind mai mult un aparat de familie, pentru cei care spala mult, dar au si spatiu.

Asa cum spuneam, panoul de control e clasic. Acesta consta intr-o rotita mecanica pentru programe, plus alte cateva butoane care insotesc afisajul LCD. Dar, Candy GRAND’O VITA GVS C9DE-S are si functie smart, ceea ce inseamna ca el poate sa fie controlat, cel putin partial, prin intermediul unei aplicatii mobile.

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Bineinteles, conteaza foarte mult si ceea ce controlezi, pentru ca un aparat cu schema de control futurista nu aduce mare lucru in plus daca nu are si programe bune. Din fericire, aici nu este cazul de asa ceva. Uscatorul are 12 programe care acopera toata gama de nevoi. Are si programe pentru bumbac, dar si unele pentru camasi, lana si altele. De asemenea, poti seta nivelul de uscare datorita functiei Sensor Dry, care opreste aparatul atunci cand acesta este atins. Asa, poti alege daca vrei ca o camasa sa fie gata pentru calcare sau aproape perfecta pentru a fi purtata imediat dupa ce o scoti din aparat.

Candy GRAND’O VITA GVS C9DE-S are si functia de programare intarziata, dar aceasta este deja una comuna printre cele mai multe uscatoare noi si moderne. Bineinteles, faptul ca aparatul este mai ieftin se datoreaza si unor alegeri din partea producatorilor, care l-au dotat cu functii ok, dar nu intotdeauna de top. Una dintre acestea si probabil si cea mai importanta este clasa energetica. Astfel, acesta face parte din categoria B, una decenta, dar in mod cert nu cea mai buna. Probabil ca vei observa o schimbare atunci cand va trebui sa platesti factura la energie electrica. Nu va fi o suma imensa, dar acesta poate ajunge sa consume mai mult decat masina de spalat pe care o ai.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ciuda unei clase energetice mai slabe, Candy GRAND’O VITA GVS C9DE-S ramane un uscator ok. Este una dintre cele mai ieftine variante de pe piata, asa ca un eventual consum mai mare este echilibrat foarte bine de pretul mai mic de achizitie. In plus, la 9 kg de rufe, volumul chiar este unul impresionant. Asadar, modelul merita sa fie cumparat de cei care au un buget mai mic, dar care cauta un aparat modern si cu multe programe de uscare. Este unul dedicat familiilor, dar si tuturor celor care spala mult si usuca la fel.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply