Candy GRAND’O VITA GVS 158TH3-S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Astazi va prezentam o masina speciala. Pregatiti tobele si fiti pregatiti sa face cunostinta cu modelul de masian Candy GRAND’O VITA GVS 158TH3-S, masina de spalat rufe care nu doar ca vine cu atribute care sa va ajute sa obtineti rufe curate, dar face acest lucru si intr-un timp foarte scurt. Si da, totul la un pret competitiv fata de alte modele populare pe piata. (ACUM la reducere)

Candy GRAND'O VITA GVS 158TH3-S

Despre Candy GRAND’O VITA GVS 158TH3-S

Ceea ce este mai putin obisnuit la aceasta masina de spalat din gama Candy, este faptul ca vine cu 1500 de rotatii pe minut. De regula, numarul de rotatii al masinilor este unul par. Dar iata ca exista si exceptii. Si care este rolul rotatiilor in cazul acestora? Va spunem noi. Ele influenteaza stoarcerea rufelor si, implicit, procesul de uscare al acestora. Cu cat rufele sunt stoarse mai bine, cu atat ele se vor usca mai rapid. Atentie, insa! Exista articole vestimentare care nu necesita stoarcere, pentru ca au nevoie de o spalare delicate si o eventuala stoarcere le-ar putea deteriora. Tesaturile delicate precum matasea sau chiar unele rufe sintetice merita o atentie sporita.

Candy GRAND’O VITA GVS 158TH3-S
Candy GRAND'O VITA GVS 158TH3-S

Masina de spalat rufe Candy GRAND'O VITA GVS 158TH3-S, 8 kg, 1500 rpm, Clasa A+++, Motor Inverter, Display Touch, Functii Smart, NFC, Voice Control, 60 cm, Alb

Numarul de kilograme pe care aceasta masina le accepta in cuva sa sunt 8 kg. Este un numar suficient pentru a spala rufele unei intregi familii. Totodata, masina reprezinta o alegere destul de populara si pentru cupluri. Acestia isi doresc un produs bun si suficient de incapator.

Despre Candy GRAND'O VITA GVS 158TH3-S

Masina de spalat rufe Candy GRAND’O VITA GVS 158TH3-S – exact ce ai nevoie pentru haine mai curate, intr-un timp scurt

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU

O analiza atenta a masinii de spalat rufe Candy dezvaluie faptul ca ea nu spala rufele doar rapid, ci si foarte bine. Si totul fara a consuma inutil resurse importante precum energia electrica. Drept urmare, in cazul acestei masini de spalat, vorbim de clasa de eficienta energetica A+++. Este cea mai economica clasa de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat pe care ti-o prezentam dispune de motor de tipul inverter, unul dintre cele mai bune de pe piata. Aceasta clasa de motoare este binecunoscuta pentru faptul ca ea vine cu garantie. Astfel, in cazul sau vorbim de un motor care isi face

Masina dispune, ca orice dispozitiv smart de display touch. Acesta afiseaza comenzile si actioneaza intuitiv pentru utilizator. Si apropo de lucruri smart, printre acestea se numara si conexiunea NFC. Da, masina de spalat rufe Candy GRAND’O VITA GVS 158TH3-S se conecteaza la telefonul utilizatorului, iar acesta poate primi indicatii cu privire la cele mai bune programe pe care masina le detine.

Citeste si despre Samsung WD80J6A10AW/LE

Totodata, dispozitivul vine cu Voice Control, un atribut care ii permite sa fie controlata prin intermediul vocii. Comenzile vocale scot produsul din tipare si ajuta la folosirea sa intuitiva si eficienta. Printr-o simpla comanda rostita de tipul „Porneste”, masina va incepe sa-si faca treaba.

Dincolo de asta, masina dispune de kilogram detector, un atribut care o face sa-si ajusteze consumul de resurse in functie de incarcatura. Este ca pentru o incarcatura mai mare, sa consume mai mult si pentru programele rapide mai putin.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In plus, pentru optimizarea acestui proces intervine Aqua Plus, functia care are grija si te tesaturi, dar si de ceea ce consuma masina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply