Candy CST GP370D-S

Specificul locuintei este elementul care poate dicta cam tot ce inseamna partea de utilare si de aducere a unor elemente utile si necesare pentru o viata linistita. Aceste elemente sunt legate si de partea de electrocasnice si intre cele care isi pot face loc se afla si Candy CST GP370D-S iar o masina de spalat poate ajunge sa fie elementul cheie al locuintei.(cea mai buna oferta AICI)

Candy CST GP370D-S

Despre Candy CST GP370D-S

De regula o masina de spalat cu incarcare verticala vine ca si solutie pentru cei care nu au o locuinta prea generoasa si asta pentru ca veti avea posibilitatea de asezare mult mai avantajoasa. Candy CST GP370D-S poate fi insa vazuta ca si o solutie pentru cei care pur si simplu vor sa scape de acel model vechi si depasit si in acelasi timp ineficient.

Candy CST GP370D-S
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST GP370D-S, 7kg, 1000rpm, 16 + 40 programe, Smart Touch, NFC, Clasa A+++, Alb

Scapati de probleme si daca este sa analizam partea de pret de achizitie a acestui model pentru ca este unul destul de prietenos si din aceasta perspectiva.

Despre Candy CST GP370D-S

Pentru Candy CST GP370D-S

Citeste si despre Beko WRE6532ZSBS

Am stabilit ce tip de model de masina de spalat rufe este Candy CST GP370D-S insa mai avem de stabilit si partea de functii sau caracteristici care pot sa recomande alegerea sa. Avem pentru inceput ceea ce inseamna aspectul acestui model si mai exact dimensiunea pe care o are fiind vorba despre o inaltime de 85 cm, despre o latime de 40 cm de unde si castigul pentru suprafata ocupata si o adancime de 60 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Designul este completat de ceea ce inseamna nuanta alba, de capacul sau hubloul cu deschidere superioara dar si de panoul de control de tip mecanic. Dupa ce il veti aseza puteti sa treceti la partea de utilizare si care va ofera si un anumit consum de energie fiind vorba despre unul de 9300l pentru partea de apa si de un consum de 175 kWh pentru partea de energie electrica iar asta determina pozitionarea in clasa de eficienta A+++.

De la consumul de energie putem trece la timpul aferent procesului de spalare si pentru asta vom avea in prima faza partea de capacitate de incarcare si mai exact posibilitatea de a spala pana la 7kg de rufe. Completarea timpului se face insa prin prisma programelor pe care le veti utiliza dintre cele 16 pe care le ofera Candy CST GP370D-S si puteti alege partea de program dedicat blugilor, cel pentru sintetice sau poate programul pentru lana.

Citeste si despre Arctic APL71022BDW0

Timpul de spalare si de uscare al rufelor mai poate fi legat si de prezenta unui program de spalare rapida de 14 minute, de prezenta unei viteze de centrifugare de 1000 rpm dar si de prezenta unui timer de pana la 24h.

Nu trebuie ignorata nici partea de tehnologie cu care este prevazuta masina de spalat si lista este compusa din tehnologia gentle Touch, NFC dar si controlul vocal.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Dupa programe, tehnologii putem trece la functiile detinute de Candy CST GP370D-S iar aici vom avea clatirea suplimentara, managementul statisticilor de spalare si consum de energie dar si deschiderea lenta a usii insa si nivelul de zgomot pe care il poate produce poate fi important fiind vorba despre unul de maxim 76dB.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply