Candy CS4 1172D3

Astazi venim in intampinarea unei probleme foarte frecvente a utilizatorilor de masini de spalat tufe: lipsa de spatiu. Si va prezentam masina de spalat Candy CS4 1172D3, un produs slim, dar care vine cu atribute foarte bune. (vezi reducerile de AZI)

Candy CS4 1172D3

Despre Candy CS4 1172D3

Faptul ca modelul Candy CS4 1172D3 este o masina de spalat slim inseamna o multime de avantaje pentru utilizator. In primul rand, ea se remarca prin aspectul sau mai feminin si usor de gestionat. Astfel, masina de spalat nu conditioneaza utilizatorul din punct de vedere al spatiului. Ea poate fi asezata si in bucatariile cu dimensiuni mai mici, dar si pe holuri sau chiar intr-o debara care isi cauta utilitatea. In rest, aspectul este al unei masini de spalat obisnuite.

Candy CS4 1172D3
Masina de spalat rufe Candy CS4 1172D3 / 1-S,  Slim, 7 kg, 1100 rpm, 2D display, NFC, SmartTouch, Clasa A +++, Alb

Din punct de vedere al rotatiilor, in cazul Candy CS4 1172D3 vorbim despre 1100. Este un nuamr mic, comparativ cu masinile de spalat normale. Insa, este suficient pentru un produs care se prezinta ca fiind slim. La toate acestea, se adauga si faptul ca modelul Candy are o capacitate foarte buna in cuva sa pentru rufe: 7 kg. Astfel, producatorii sai au ales sa optimizeze spatiul din interior, astfel incat sa aiba loc si rufele de dimensiuni mari precum lenjeriile de pat sau paturile. Si totul fara a modifica aspectul slim. In rest, culoarea care imbraca aceasta masina de spalat este alb.

Despre Candy CS4 1172D3

Masina de spalat rufe Candy CS4 1172D3 – O masina slim si eficienta

Citeste si despre Samsung WD70J5A10AW/LE

Clasa de eficienta energetica a acestei masini de spalat este impresionanta. Modelul slim Candy CS4 1172D3 consuma foarte putin. Desi poate spala simultan 7 kg de rufe, ea nu consuma multe resurse energetice. Ba dimpotriva. Este una dintre cele mai economice din gama sa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

La toate acestea se adauga si faptul ca produsul prezentat are un display de tipul smart touch. Asadar, nu mai este nevoie de apasarea de butoane, asa cum se intampla in cazul masinilor de spalat clasice, ci totul se realizeaza finut si tactil.

In ceea ce priveste programele, acestea sunt adaptate nevoilor obisnuite ale utilizatorilor: vorbim despre programe pentru rufe destul de murdare, dar si pentru haine ceva mai delicate si sensibile, care necesita o atentie sporita. Totodata, vorbim si despre programe pentru cei care au pielea mai delicata si vor o atentie speciala in ceea ce priveste dezinfectarea.

Citeste si despre LG F12C3QD

Masina de spalat Candy CS4 1172D3 inseamna si conexiune NFC. Aceasta ajuta la o buna sincronizare a programelor si a tuturor informatiilor cu tot ce este la moda. Astfel, vorbim despre un produs in cazul caruia accentul este pus pe modernitate.

Pornirea amanata este posibila in cazul acestei masini de spalat si ea poate fi intarziata pana la 24 de ore. O alta fucntie inteligenta, care diferentiaza produsul Candy CS4 1172D3 de restul masinilor de spalat, este faptul ca ea vine cu functie automata de detectare a kilogramelor. Astfel, ea va stii negresit cate kilograme au fost introduse in cuva masinii si cat de bine au fost facute setarile pentru ca ea sa functioneze in parametri.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului este unul perfect sincronizat cu dotarile pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply