Candy CS H8A2DE-S

Cauti solutia ideala pentru a usca rufele in timp util, dar si bine? Te-ai saturat sa le intinzi peste tot? Acum avem o recomandare care nu va avea cum sa nu iti placa. Este vorba despre un uscator de rufe modern, gata sa raspunda la necesitatile tale. Acesta este uscatorul de rufe. Creat special pentru acest lucru, uscatorul va va oferi o mana de ajutor atunci cand veti avea nevoie ca rufele sa fie uscate cat mai repede. Mai exact, va recomandam un model din aceasta gama, fiind vorab despre Uscator de rufe Candy CS H8A2DE-S. (Doar acum la reducere)

Candy CS H8A2DE-S

Despre Candy CS H8A2DE-S

Uscator de rufe Candy CS H8A2DE-S nu consuma mult curent electric, avand clasa de eficienta energetica A++. Aceasta va garanta un consum de curent electric cat se poate de redus. Referitor la culoarea acestuia trebuie spus ca este albul, pe care o intalnim destul de des la astfel de aparate electrocasnice.

Candy CS H8A2DE-S
Uscator de rufe Candy CS H8A2DE-S, Pompa de caldura, 8 kg, Conectivitate NFC, Clasa A++, Alb

Ca adancime, acesta masoara 59.5 cm, iar latimea pe care o are acesta este de 60 cm. De asemenea, despre inaltimea sa trebuie spus ca este de 84 cm. Greutatea aparatului este de 41 kg, aceasta fiiind potrivita.

Despre Candy CS H8A2DE-S

Uscator de rufe Candy CS H8A2DE-S – detalii din punct de vedere tehnic despre acest aparat

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Uscator de rufe Candy CS H8A2DE-S este un model cu pompa de caldura. Acesta are o incarcare frontala si un panou de comanda de tip digital.Capacitatea de incarcare pe care o are acest aparat este una destul de buna, aceasta fiind de 8 kg. Astfel, veti putea usca destul de multe rufe cu ajutorul acestui aparat. Intr-un program standard, acesta va avea un consum de 1.95 kWh. Important este si nivelul de zgomot, iar cel pe care il emite acest aparat este de 67 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Este necesar de specificat si faptul ca acest model detine functia speciala de programare temporizata. Ca functii, acesta include un afisaj digital care va oferi informatii despre programele sale.

Uscator de rufe Candy CS H8A2DE-S este un aparat modern cu programe de uscare destul de bune, acestea fiind pentru: Bumbac, Tesaturi amestecate, Sintetice, Camasi, Articole copii, Blugi, Articole sport, Lana, Lenjerie, Racorire rufe. In ceea ce priveste tehnologia pe care o are la baza, trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind NFC.

Citeste si despre Electrolux EWT1264ILW

Acest exemplar este unul cat se poate de modern avand in vedere faptul ca detine diverse functii pentru ca rufele sa fie uscate intr-un mod economic si corect.

Cu acest uscator de rufe, si cele din lana pot fi uscate fara batai de cap. Acesta are o functie speciala pentru acest material, ceea ce inseamna ca se va ocupa in mod special de el. Cu programarea intarziata va puteti face treaba fara probleme in timp ce aparatul usuca rufele. Daaca in familie aveti persoanele alergice, acest exemplar are si functia antialergie astfel incat dumnevoastra sa stati linistit, sa scapati de astfel de probleme.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Uscator de rufe Candy CS H8A2DE-S este un exemplar care va va oferi rezultate cat se poate de bune in ceea ce priveste uscatul rufelor. Pretul sau este unul potrivit, avand in vedere caracteristicile pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply