Candy CS C10DG-S

Unul dintre principalele motive care fac ca o persoana sa nu cumpere un uscator de rufe,e ste faptul ca acesta este scump. Foarte multa lume se teme de pretul acestor produse, care si-au creat deja o reputati de produse solicitante din punct de vedere al investitiilor. Insa, noi ne propunem sa va contrazicem. Astfel, va prezentam un model care ofera rezultate bune de uscare, la un pret decent. Mai precis, este vorba despre Candy CS C10DG-S. (vezi disponibilitatea)

Candy CS C10DG-S

Despre Candy CS C10DG-S

Candy este cu siguranta genul de produs care nu doar ca arata bine, dar care ofera si rezultate bune in ceea ce priveste uscare. Si totul se datoreaza celor 15 programe pe care acesta le are in dotare. Aruncand o privire atenta acestor programe, ne dam seama ca aceste corespund mai multor tipurid e tesaturi, scopul fiind ca fiecare dintre acestea sa fie bine tratate. Printre acestea se numara, desigur, si lana. Aceasta este recunoascuta ca fiind unul dintre clee mai pretentioase materiale.

Candy CS C10DG-S
Uscator rufe Candy CS C10DG-S, Condensare, 10 kg, 15 programe, Clasa B, Alb

Culoarea acestui model este alb. Este vorba de o nuanta simpla, exact asa cum sunt si dotarile pe care acest model le inlude. Candy CS C10DG-S a fost creat pentru a usca bine tesaturile, dar si pentru a corespunde unor bugete mai modeste. Dincolo de asta, modelul este special conceput pentru a insoti masinile de spalat, indiferent de brandul acestora.

Despre Candy CS C10DG-S

Uscator rufe Candy CS C10DG-S – un uscator care isi respecta promisiunile de uscare a rufelor

Citeste si despre Indesit IWSD61251CECO

Candy CS C10DG-S este tipul de uscator care vine cu o capacitate generoasa de 10 kg. Acesta ofera, asadar, spatiu suficient pentru o intrega familie, atunci cnad vine vorba de o buna uscare a rufelor. La toate acestea se adauga si faptul ca el nu mai iroseste timpul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Si apropo de acest lucru, in cazul uscatorului pe care vi-l prezentam, aveti inclusiv varianta de a decala inceperea ciclului de uscare. Durata decalajului poate fi de pana la 24 de ore, ceea ce inseamna ca aveti timp destul pentru a va face planuri.

Cel mai placut lucru este ca puteti gasi hainele uscate atunci cand ajungeti acasa. Pur si simplu veniti de la serviciu si daca ati programat ca uscatorul sa porneasca singur, puteti imbraca imediat pijama favorita, deoarece aceasta este uscata. Si apropo de uscare, in cazul acestui model putem vorbi si despre o perfecta igienizare. Procesul la care apelea modelul Candy CS C10DG-S este condensare. Acest lucru il face rapid.

Citeste si despre Whirlpool FSCR70211

Din punct de vedere al economisirii, nu putem spune ca produsul Candy este ideal. Din pacate, el face parte din clasa B, ceea ce inseamna un consum energetic mai mare decat in cazul uscatoarelor din clasa A+.

In ceea ce priveste cutele, putem spune ca modelul prezentat are grija ca acestea sa nu devina o problema. Si odata cu acest lucru, procesul de calcare este considerabil imbunatatit. Practic, nu va mai pierdeti vremea netezind de zor haine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Numarul de trepte de uscare al uscatorului de rufe Candy CS C10DG-S este de 4. In functie de cat de umede sunt rufele se poate opta pentru una dintre acestea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply