Candy CBWM 712D-S

V-ati mutat de curand si va lipseste masina de spalat rufe din locuinta? Avem o sugestei pentru dumenavoastra care v-ar placea. Aceasta este: Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S.(vezi oferta de AZI)

Candy CBWM 712D-S

Despre Candy CBWM 712D-S

Un prim aspect ce necesita prezentare este cel referitor la adancimea produsului, care este de 57 cm. Privitor la latimea de care beneificiaza acest produs trebuie precizat ca este de 59.6 cm. In ceea ce priveste latura inaltimii trebuie notat faptul ca este de 82 cm. Ca greutate putem spune ca este de 66 Kg, acesta nefiind un produs prea greu de transportat.

Candy CBWM 712D-S
Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S, 7 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Cuva acestui produs este un rezistenta fiind realizata din inox. Hubloul masinii de spalat se deschide spre parteas tanga, iar panoul de comanda este de tip Digital si Touch screen. Acest exemplar este alb, ceea ce nu il face mai greu de intretinut. Dimpotriva. Avand in vedere multitudinea de detergentii si solutii de curatare de pe piata, acesta nu va greu de curatat.

Despre Candy CBWM 712D-S

Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S – cateav trasaturi ce merita a fi prezentate

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU

Acest model care apartine gamei Candy este unul ce detine un consum de 175 kWh anual. De asemenea, este important de spus faptul ca acest model are si un consum de apa anual de care ajunge la 9600 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa energetica A+++ este o clasa performanta detine de acest model in vederea unui consum scazut de curent electric. De asemenea, centrifugarea sa este una destul de eficienta avand clasa B. Despre procesul de spalare trebuie spus ca este unul de bun, aceasta apartinand clasei A+++. Cu alte cuvinte, eficienta de care da dovada produsul il face sa isi merite banii din plin

Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S este un model standard al carui mod de incarcare frontala il face usor de folosit. Atat dumneavoastra, cat si sotul si copilul pot avea rufele curate cat mai repede, acest model fiind potrivit pentru 3 memebrii ai unei familii.

Citeste si despre Simbio SBWM78

Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S este un produs ce detine o capacitate de incarcare de 7 kg. De asemenea, mai trebuie specificat faptul ca este destul de bun din punct de vedere al vitezei la centrifugare, cea maxima avand o viteza de 1200 rpm. Tot despre centrifugare este vorba referitor la nivelul de zgomot pe care il produce acesta, care este de 77 dB. Un alt zgomot ce trebuie specificat este celd e la spalare despre care trebuie spus ca este de 58 dB.

Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S dispune de functiile importante, precum Timer si Pornire intarziata. Are si programe la spalare, care sunt in numar de 12, dintre care mentionam: Bumbac, Blugi, EcoMix 20°, iar pe restul le puteti descoperi dumneavoastra. Acestea snt de mare ajutor in vederea spalarii rufelor de care aveti nevoie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S este un model ce isi merita banii din plin avand in vedere si lunad in calcul ceea ce poate sa ofer, incepand de la clasa de eficienta energetica si pana la programele sale de spalare. Pretul sau nu este unul prea ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply