Bosch WTR85V10BY

De cele mai multe ori ne dorim sa avem rufele uscate cat mai repede, sa le putem purta pe cele preferate sau pur si simplu pentru a le avea mai repede in dulap aranjate. Astfel, pentru a avea o cantitate cat mai crescuta de rufe uscate si intr-un timp cat mai scurt este indicat sa achizitionati un uscator de rufe care va va ajuta destul de mult din acest punct de vedere. Insa, in functie de rufele pe care le doriti sa le usuce acesta este necesar sa verificati capacitatea de care dispune aparatul. Astfel, daca aveti nevoie de un model care sa fie destul de incapator va putem recomanda un exemplar, acesta fiind Uscator de rufe Bosch WTR85V10BY. (Doar acum la reducere)

Bosch WTR85V10BY

Despre Bosch WTR85V10BY

Referitor la culoarea pe care o are acest aparat trebuie spus ca este albul. Inaltimea acestuia este 842 mm, iar greutatea are 46.7 Kg. Nu ii lipseste nici cablul, a carui lungime este de 145 cm. Privitor la adancimea aparatului trebuie spus ca este de 63,6 cm, aceasta fiind destul de buna.

Bosch WTR85V10BY
Uscator de rufe Bosch WTR85V10BY, Pompa de caldura, 8 kg, 15 programe, AutoDry, Tehnologie ActiveAir, Clasa A++, Alb

Uscator de rufe Bosch WTR85V10BY este un uscator de rufe cu pompa de caldura. Acesta are si un panou de comanda de tip digital, iar programele pe care le include sunt in numar de 15.

Despre Bosch WTR85V10BY

Ce trebuie stiut despre partea interna a Uscatorului de rufe Bosch WTR85V10BY?

Citeste si despre Heinner HWM-V8414A+++

Clasa de eficienta energetica a acestuia este de tip A++, aceasta fiind o clasa de tip economic, ceea ce inseamna ca va avea un consum scazut de curent electric. Pentru a va bucura de un consum redus de curent electric, acest aparat este dotat cu clasa de eficienta energetica performanta, acesta fiind un atu importanta al aparatului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Acest model are si un panou de comanda de tip digital. Programele pe care le are acesta sunt in numar de 15, acestea fiind importante pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de numeroase avantaje din acest punct de vedere.

Vorbim despre un model cu o capacitate destul de mare, aceasta fiind de 8 Kg. Despre nivelul de zgomot, trebuie spus ca este de 65 dB, iar hubloul pe care il are acesta se deschide spre partea dreapta. Avand in vedere faptul ca nivelul de zgomot este de 65 db putem spune ca acesta este destul de silentios.

Citeste si despre Samsung WW10M86INOA/LE

Uscator de rufe Bosch WTR85V10BY are cateva programe de uscare, acestea fiind Sintetice, Uscare Sport, Lana finisare, Mix, Prosoape, Super 40, Tricouri. Sensitive Drying System este un program care va usca rufele intr-un mod delicat si va avea grija de acestea. Pentru indepartarea scamelor, acesta detine filtrul Filtru EasyClean, care va avea grija de rufele dumneavoastra.

Uscator de rufe Bosch WTR85V10BY include pereti laterali AntiVibration care se potrivesc pentru reducerea vibratiilor, pentru a izola mai bine de zgomot, miscarile fiind unele silentioase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Uscator de rufe Bosch WTR85V10BY este un exemplar cu numeroase avantaje pentru rufele dumnevoastra, acesta oferind exact ceea ce aveti nevoie. Pretul acestuia este unul destul de bun, pe masura caracteristicilor, ceea inseamna ca acestea se vor potrivi de minune atunci cand vine vorba de rezultate cat mai bune in uscarea rufelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply