Bosch WTM85250BY

Stiti care este cel mai neplacut lucru atunci cand vine vorba de spalarea rufelor, iarna sau in oricare alt moment in care temperaturile sunt foarte joase? Faptul ca acestea se usuca greu. Astfel, este nevoie de zile intregi ca hainele sa fie tinute pe calorifere sau sarma special creata pentru ele sa se usuce. Insa, din fericire, aceasta problema este usor rezolvata cu ajutorul unui uscator de rufe cu condensare Bosch WTM85250BY. Ce face acest produs mai exact? Va prezentam toate detaliile mai jos. (vezi oferta de AZI)

Bosch WTM85250BY

Despre Bosch WTM85250BY

Designul acestui uscator este unul simplu si eficient. El se asorteaza cu masina de spalat, datorita nuantei de alb. In ceea ce priveste dimensiunile, din fericire, se poate spune ca acesta nu ocupa foarte mult. Iar daca o comparatie va ajuta sa va dati seama cum arata mai exact produsul, va spunem ca acesta se aseamana chiar cu o masina de spalat cu stil.

Bosch WTM85250BY
Uscator de rufe cu condensare Bosch WTM85250BY, 8 kg, Pompa de caldura, Clasa A++, Alb

Acesta are o capacitate buna, de 8 kg, ceea ce ii confera o eficienta sporita. Datorita capacitatii mari, uscatorul poate fi folosit inclusiv pentru paturi, lenjerii pentru paturi kingsize, pilote, halate de baie si altele asemenea. In ceea ce priveste marirea, pentru a fi totul clar, precizam ca uscatorul are 59,9 cm x 59,9 cm x 84,2 cm.

Despre Bosch WTM85250BY

Uscator de rufe cu condensare Bosch WTM85250BY ? atribute tehnice

Citeste si despre Electrolux EDH3897SDE

Eficienta modelului este data de un condensator de autocuratare. Acesta apartine producatorului Bosch si are rolul de a curata rapid si automat dispozitivul. Asa ca puteti spune adio eforturilor. Fara maini obosite, fara piele uscata din cauza substantelor de curatare. Uscatorul este genul de dispozitiv care are nevoie de autocuratare pentru a putea face fata cu brio provocarilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Inovatia este una destul e buna in cazul acestui model, fiind data de economisirea pe care o permite. Acest model este marcat cu sigla Green Technology Inside. Ea este specifica modelelor Bosch si are rol de a informa utilizatorii cu privire la faptul ca ei pot economisi energie, prin investirea in acest uscator. Uscatorul face parte din clasa A++.

Desi foarte multe persoane spun ca nu vor sa investeasca intr-un uscator deoarece acesta va duce la deteriorarea tesaturilor, acest lucru nu este adevarat. Uscatorul este doatat cu un sistem de protectie a tesaturilor, fiind bun inclusiv pentru tesaturile din matase care se folosesc pentru confectionarea hainelor delicate.

Citeste si despre Beko DH8544RX

Un alt atribut al uscatorului este faptul ca ajuta mediul inconjurator, nefiind un model poluat. In plus, el cotribuie la estetitca apartamentului sau casei tale, avand in vedere faptul ca te scapa de sarme si altele asemenea.

Incarcatura acestui model se realizeaza frontal, fiind un uscator standard din acest punct de vedere. Nivelul de zgomot, in schimb este destul de ridicat: 65 de db. Acesta poate fi destul de deranjant in cazul in care lucrati in apropierea uscatorului sau incercati sa dormiti.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste pretul, in cazul modelului de uscator de rufe cu condensare Bosch WTM85250BY, se poate spune ca acesta este destul de mare. Dar acesta este pretul, in general, al unor astfel de produse.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply