Bosch WLL24260BY

Pentru cei care au nevoie de o noua masina de spalat si moderna, va putem sugera un model care sa va ajute destul de mult ori de cate ori aveti nevoie ca rufele sa fie curate. Acesta este Masina de spalat rufe Bosch WLL24260BY. Un model care va garanta rezultate cat se poate de bune luand in considerare faptul ca prezinta programe cat se poate de bune, functiile sale fiind unele moderne. (ACUM la reducere)

Bosch WLL24260BY

Despre Bosch WLL24260BY

Masina de spalat rufe Bosch WLL24260BY este un produs cu un consum anual de energie de 147 kwh. De asemenea, consumul de putere in program standard al acestuia este destul de potrivit, acesta fiind de 0.79 kWh. Despre clasa de eficienta energetica a acestui model trebuie spus ca este una cu un consum care este destul de redus, aceasta clasa fiind A+++, o clasa cu numeroase performante din acest punct de vedere.

Bosch WLL24260BY
Masina de spalat rufe Bosch WLL24260BY, 6.5 kg, 1200 RPM, Motor EcoSilence Drive, VarioPerfect, Clasa A+++, Alb

Referitor la hubloul acestui model trebuie spus ca are 32 cm, adancimea sa fiind de 44.6 cm. Greutatea acestui exemplar este de 63 kg. Despre incarcarea pe care o are aceasta masina de spalat rufe trebuie spus ca este frontala, iar capacitatea sa de incarcare este de 6.5 kg.

Despre Bosch WLL24260BY

Masina de spalat rufe- un model care nu consuma mult, cu functii moderne

Citeste si despre Beko WMY101444LB1

Privitor la viteza maxima la centrifugare a acestui model trebuie spus ca este de 1200 rpm. Centrifugarea acestuia are un nivel de zgomot de 75 dB. Despre nivelul de care beneficiaza acesta la spalare trebuie spus ca este de 52 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cuva acestui model este realizata din plastic, iar deschiderea este spre stanga. Despre panoul sau pe care il prezinta trebuie stiut ca este digital. Mai mult, culoarea acestuia este albul. Masina de spalat rufe Bosch WLL24260BY este un model care are functii moderne: Anti sifonare, temperatura, VarioPerfect, Start/Pauza cu functie de reincarcare.

Tehnologiile Masina de spalat rufe Bosch WLL24260BY sunt: EcoSilence Drive si Vario Perfect. Programele la spalare ale acestui model sunt: Sport, Camasi Clatire, Evacuare si centrifugare, Culori inchise, Allergie Plus, Drum Clean, Geci cu puf, Super rapid 30’/15′. Masina de spalat rufe Bosch WLL24260BY are in dotarea sa si Allergy Plus, o functie care are grija ca persoanele care sufera de anumite alergii sa nu prezinte probleme din acest punct de vedere, astfel ca, detergentul va fi indepartat cat mai bine din tesaturi.

Citeste si despre Heinner HWDM-8614B

ActiveWater reprezinta un o alta functie importanta care va eficientiza consumul de apa destul de mult. Drum clean cu functie de reminder este un program util pentru curatarea si intretinerea tamburului masinii de spalat.

EcoSilence Drive� este tipul motorului care va consuma mai putin si va reduce zgomotul in timpul spalarii rufelor destul demult, ceea ce reprezinta un mare plus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O masina de spalat rufe moderma este ceea ce are nevoie o familie, ale carei caracteristici sa ofere rezultate cat mai bune. Iar acest model este ceea ce cautati. Asadar, Masina de spalat rufe Bosch WLL24260BY este exemplarul care nu va va dezamagi ori de cate ori il veti utiliza. Acesta are un pret destul de bun si caracteristici bune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply