Bosch WAT24360BY

In orice locuinta si nu doar in cadrul unor locuinte se afla nevoia de a spala anumite rufe sau articole vestimentare insa pentru a putea sta linistiti aveti posibilitatea de a alege pentru utilizare un model de masina de spalat precum Bosch WAT24360BY.(vezi reducerile de AZI)

Bosch WAT24360BY

Despre Bosch WAT24360BY

Vizibil la acest model este in prima faza partea de incarcare si mai exact faptul ca veti avea posibilitatea de a utiliza si a va baza pe o masina de spalat cu incarcare frontala. Plecand de la acest aspect vom putea sa trecem si la ceea ce inseamna tipul de incarcare din perspectiva asezarii in locul dorit sau in spatiul de care dispuneti.

Bosch WAT24360BY
Masina de spalat rufe Bosch WAT24360BY, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Spre deosebire de alte modele cand vorbim despre prezenta unui hublou si despre nevoia de deschidere a acestuia trebuie sa avem in vedere si cat loc va ocupa masina. Pentru inaltimea sa veti avea 84.8 cm, pentru latimea sa veti avea 59.8 cm, pentru adancime 59 cm insa nu trebuie sa uitam de partea de hublou si de dimensiunea de 32cm a acestuia.

Despre Bosch WAT24360BY

Functii

Citeste si despre Bosch WAB20061BY

Putem sa privim putin si la ceea ce inseamna designul masinii de spalat Bosch WAT24360BY prin prisma carcasei si care va ajuta sa aveti atat o reducere a vibratiilor cat si a zgomotului in timpul functionarii. Un ultim element vizibil mai poate fi panoul de control digital si de unde veti putea seta si activa una dintre numeroasele functii detinute de acest model.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Zgomotul pe care il produce sau mai bine spus nivelul de zgomot la care se poate ajunge este de 50 dB pentru spalare si de pana la 74dB pentru centrifugare insa acesta din urma mai poate depinde si de viteza de centrifugare si care poate fi de maxim 1200 rpm. Cum am atins deja partea de influenta asupra zgomotului vom mai putea avea in privinta utilizarii sigure si functii precum controlul temperaturii, timer-ul sau programarea intarziata.

Pentru functiile de siguranta veti avea sistemul waterproof, veti avea sistemul de detectie pentru spuma, semnalizarea de finalizare a programului dar si o parte a sigurantei data de blocarea accesului la interfata. Functiile pot fi puse si in plan secund iar asta prin prisma faptului ca sunt prezente anumite tehnlogii pe care se bazeaza functionarea Bosch WAT24360BY. Veti avea o tehnologie ActiveWater Plus, VarioPerfect, Allergy Plus, VarioDrum sau EcoPerfect.

Citeste si despre Heinner HWM-V8414A+++

Nu mai ramane pe lista de functii decat cele legate de spalarea efectiva si unde avem programele disponibile si intre care se afla programul dedicat lenjeriilor, programul dedicat articolelor sport dar si un program de spalare rapida de doar 15 minute.

O concluzie eficienta poate fi luata in prima faza doar dupa ce cunoasteti toate elementele pe care un model precum Bosch WAT24360BY le poate oferii si veti avea pe langa cele mentionate si pretul de achizitie de exemplu.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Eficienta insa pentru foarte multi inseamna partea de consum de resurse si asta prin prisma nivelului de apa de 9900l pe an sau de consumul anual de energie electrica de 137 kWh ce duce la pozitionarea masinii de spalat in clasa de eficienta A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply