Beko WTV9744XDW

Tu din ce categorie de utilizatori de masini de spalat faci parte? Sa fie cei care au nevoie de un produs economic si cu un pret bun? Sa fie cei care cauta un produs cu atribute moderne si inteligente? Sau sa fie cei care se asteapta sa le gaseasca pe toate? Iar daca este vorba de ultima categorie, iti garantam ca nu vei fi dezamagit. Avem un produs interesant, care face parte din gama unui producator de renume: Beko. Iar produsul despre care va vorbim este: Beko WTV9744XDW, un model atractiv si interesant. Si iata de ce spunem asa. (vezi reducerile de AZI)

Beko WTV9744XDW

Despre Beko WTV9744XDW

In primul rand, Beko WTV9744XDW vrea sa se compare cu produsele care costa mai mult, dar care si ofera, in acelasi timp, rezultate bune. Din acest punct de vedere masina de spalat vine cu o capacitate foarte generoasa a cuvei sale. Ea pune la dispozitia utilizatorilor nu mai putin de 9 kg. Astfel, 9 kg de rufe, indiferent ca sunt lenjerii de pat, paturi, geci sau haine obisnuite pot fi spalate simultan.

Beko WTV9744XDW
Masina de spalat rufe Beko WTV9744XDW, 9 Kg, 1400 RPM, AddGarment, Motor ProSmart Inverter, Clasa A+++, Alb

Iar daca se intampla ca din graba sau neatentie sa uiti vrenul dintre articolele vestimentare care urmau sa fie spalate, nu iti face griji. Masina de spalat Beko WTV9744XDW vine cu atributul inteligent: „Add Garment” si ea permite adaugarea de articole vestimentare chiar in timp ce programul de spalare ruleaza. Asa ca poti economisi timp si resurse pretioase, nemaifiind nevoie sa mai pornesti o data masina de spalat.

Despre Beko WTV9744XDW

Masina de spalat rufe Beko WTV9744XDW – noutati de la Beko

Citeste si despre Candy SMART CSS4 1272D3/1-S

Din punct de vedere al eficientei energetice vorbim de un mare plus. Aceasta masina de spalat face parte din clasa cea mai economica de pe piata: A+++. Acest lucru se dotoreaza unui motor la fel de inteligent si el, de tipul PoSmart. Impreuna, toate componentele masinii o ajuta sa faca fata petelor dificile si sa consume cat mai putine resurse.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, in cazul Beko WTV9744XDW, vorbim despre un motor foarte silentios. Acesta face masina sa functioneze bine, fara a-i deranja pe ceilalti membri care incearca sa se odihneasca sau sa se relaxeze.

La toate acestea se adauga si faptul ca produsul vine cu sistem automat de dozare a detergentului. Astfel, utilizatorul nu trebuie sa-si mai faca griji ca a pus prea mult sua prea putin. Masina de spalat dispune de propiul sau sistem de dezore inteligenta, fapt care merge pana la 23 de cicluri de spalare.

Citeste si despre Whirlpool FreshCare FWL71452W EU

Un alt mare plus pe care nu avem cum sa-l ignoram este Stain Expert. Practic, putem spune ca produsul este unul care elimina singur petele de murdarile, datorita faptului ca el vine cu un program special ce are rolul de a le inmuia intai.

Apoi, urmeaza un eficient proces de clatire si stoarcere, conform numarului de rotatii. Si apropo de acest lucru, numarul maxim de rotatii in cazul masinii Beko WTV9744XDW este de 1400 rpm. Insa, utilizatorii au libertatea de a seta si mai putine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este potrivit caracteristicilor inteligente care definesc aceasta masina de spalat rufe din gama Beko. Asa ca investitia merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply