Beko WTV9716DXST

Sa facem cunostinta cu o masina de spalat rufe foarte interesanta. Ea este Beko WTV9716DXST si aduce o multime de avantaje pentru utilizatorii sai, la un pret foarte mic. Acest lucru ne face si pe noi sa o recomandam ca o datore excelenta, in locuintele moderne si inteligente. (vezi disponibilitatea)

Beko WTV9716DXST

Despre Beko WTV9716DXST

Beko WTV9716DXST inseamna o masina de spalat vase care nu vine doar cu un pret mic, ci si cu un design practic. Nu are dimensiuni mari si nici o culoare greu de asortat. Este un produs modern, care isi face loc in casele celor care isi doresc rufe perfect igienizate.

Beko WTV9716DXST
Masina de spalat rufe Beko WTV9716DXST, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, HomeWhiz, conectare Bluetooth, SteamCure, AddGarment, Motor ProSmart Inverter, Alb

Capaciatatea de spalare este buna, ceea cer face produsul Beko WTV9716DXST ideal pentru familii.

Despre Beko WTV9716DXST

Masina de spalat rufe Beko WTV9716DXST – o masina simpla, dar cu performante bune

Citeste si despre Daewoo DWD-FV5021-2

Beko WTV9716DXST este genul de masina de spalat rufe care vine cu o capacitate generoasa: 9 kg. 9 kg inseamna loc suficient pentru rufele unei intregi familii, care are obieceiul de spala destul de mult si des. In plus, stoarcerea este pe masura si include nu mai putin de 1400 rpm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

La toate acestea se adauga si clasa de eficienta energetica A+++, care face masina una dintre cele mai economice de pe piata. Iar acest lucru se va observa in plata lunara a facturilor.

Conexiunea smart este un alt atribut apreciat de utilizatorii masinii Beko WTV9716DXST. Mai precis, producatorul Beko a dezvoltat o tehnologie prin care conecteaza toate dispozitivele dintr-o locuinta inteligenta intre ele. Si toate sunt controlate prin tableta sau telefon mobil, prin intermediul aplicatiei HomeWhiz si a unei conexiuni foarte bune la Bluetooth.

Citeste si despre Miele WMR561WPS

Ceea ce ne-a mai placut noua foarte mult la Beko este faptul ca ofera la un pret bun avantajele unei masini de spalat rufe mult mai scumpe. Astfel, pe langa tehnologia de conectare a device-urilor si implicitde urmarire a performantelor lor, Beko WTV9716DXST inseamna si SteamCure, o tehnologie pe baza de aburi. Aceasta are rol deosebit in eliminarea petelor, datorita faptului ca aburii reusesc sa patrunda in profunzimea fiecarei tesaturi, dar fara a o deteriora.

Beko WTV9716DXST vine cu motor de tipul ProSmart Inverter. Acesta se dovedeste un partener de seama pentru cei care au nevoie de o masina de spalat buna, dar isi doresc ca aceasta sa fie si silentioasa. Astfel, utilizatorii produsului pot dormi, fara batai de cap, chiar si atunci cand masina de spalat merge. Si nu doar ca merge, dar merge bine si include programe pentru absolut toate tipurile de tesaturi care pot exista intr-o locuinta: de la lanjeria de pat din bumbac, pana la puloverele si paturile din lana sau rochiile de vara, usoare, realizate dintr-un materiale ca de voala. Totodata, produsul Beko WTV9716DXST face pereche buna cu perdelele unei locuinte.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Toate aceste avantaje ale modelui Beko WTV9716DXST sunt dublate si de faptul ca el da dovada de durabilitate si rezistenta. Prin eliminarea emisiilor electromagnetice, toti utilizatorii se pot bucura de un produs cu un grad de uzura mai mica. Din punct de vedere al pretului, putem spune ca acest model inseamna un avantaj enorm. Ea vine cu un pret bun, adaptat nevoilor utilizatorului obisnuit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply