Beko WTV8744XWAT

Cautati o masina de spalat rufe moderna? Avem o sugestie destul de bun pentru dumneavoastra, aceasta fiind din gama Beko, ale carei trasaturi o fac demna de luat in considerare fara sta prea mult pe ganduri. Tocmai de aceea, noi o recomandam, aceasta fiind Masina de spalat rufe Beko WTV8744XWAT. (ACUM la reducere)

Beko WTV8744XWAT

Despre Beko WTV8744XWAT

Atunci cand vine vorba despre adancimea sa, trebuie spus ca este de 59 cm. Ca latime, acest model are o dimensiune de 60 cm. Inaltimea pe care o are acesta este de 84 cm. Privitor la greutatea pe care o cantareste acest model trebuie spus ca este de 67 Kg.

Beko WTV8744XWAT
Masina de spalat rufe Beko WTV8744XWAT, Premium Line, 8 kg, 1400 RPM, Optisense, ProSmart Inverter, Clasa A+++, Alb

Un aspect important este referitor la panoul de comanda al produsului despre care trebuie stiut ca este unul digital, comenzile efectuandu-se rapid si usor. Alul este culoarea ce caracterizeaza acest model.

Despre Beko WTV8744XWAT

Masina de spalat rufe Beko WTV8744XWAT � cateva aspecte ce trebuie specificate cand vine vorab despre partea tehnica

Citeste si despre AEG L7FBE48S

Masina de spalat rufe Beko WTV8744XWAT are un consum anual de energie de 175 kWh. O alta caracteristica importanta pe care o are acest modele este consumul anual de apa, acesta fiind de 10559 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Beko WTV8744XWAT detine clasa de eficienta energetica A+++, o clasa ce are un consum de curent electric destul de redus. Referitor la clasa de eficienta energetica la centrifugare a produsului trebuie spus ca este de tip B.

Aceasta masina de spalat rufe Beko WTV8744XWAT cu incarcare frontala dispune de o capacitate de 8 kg. Aceasta capacitate este una destul de mare. La fel de mare este si viteza de centrifugare, care este de 1400 rpm. Procesului de centrifugare ii revine un nivel de zgomot de 76 dB. Despre cel emis in timpul spalarii este necesar de mentionat faptul ca este de 54 dB.

Citeste si despre Whirlpool FWSG71283WEU

Functiile pe care le incorporeaza aceasta masina de spalat rufe sunt: Sistem control exces apa, Child Lock, Afisare timp ramas, DrumClean, AntiCrease�, Fast+, Extra rinse, Prewash, Ready to Wear, Instant Opening, Nivel de murdarire, Sistem automat de reglare al consumului de apa, Sistem electronic de control al balansului, Urmarire programe speciale.

Siguranta produsului consta in functia de blocare a accesului interfetei. Acest exemplar este unul de ultima generatie avand tehnologiile: AddGarment, Motor ProSmart Inverter, AirTherapy, OptiSense, Aquawave, AquaFusion, Durable heater. Privitor la programele la spalare pe care le detine acesta trebuie spus ca sunt destul de diverse, acestea fiind: Mix 40�C, Rinse, Gentle Care, Down Wear, Hygiene+, Shirts, Daily Xpress/ Xpress Super Short, Woollens/HandWash, Refresh, Airtherapy Tehnology, StainExpert�, Dark Care/Jeans, Outdoor/Sports, Cottons, Cottons Eco, Synthetics, Spin + Drain. Astfel, numarul programelor la spalare pe care le detine exemplarul sunt in numar de 16. Cel rapid are si el o durata de 30 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Beko WTV8744XWAT este un produs care poate fi considerat unul modern intrucat are numeroase trasaturi importante pentru ca rufele dumneavoastra sa fie unele atent ingrijite. Pretul acestora este unul des bun, fiind potrivit pentru caracteristicile pe care le are acesta. Fara doar si poate va va placea acest model si rezultatele pe care le va oferi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply