Beko WTV8744XW0

Daca va numarati printre cei care se declara nedumeriti atunci cand vine vorba de achizitionarea unei masini de spalat, daca vi se pare ca sunt foarte multe detalii de luat in calcul, atunci, dati-ne noua voie sa va prezentam un produs bun, care nu o sa va dezamageasca. Este vorba despre masina de spalat rufe Beko WTV8744XW0, un model de masina care mizeaza pe inteligenta. Astfel, utilizatorii care vor inovatie in baia lor, cauta astfel de masini. (vezi oferta de AZI)

Beko WTV8744XW0

Despre Beko WTV8744XW0

Aceasta masina de spalat marca Beko este imbracata intr-o carcasa eleganta, de culoare alba. Este o nuanta standard, insa, usor de asortat cu tot ce inseamna baia respectiva.

Beko WTV8744XW0
Masina de spalat rufe Beko WTV8744XW0, Premium Line, 8 kg, 1400 RPM, Motor ProSmart Inverter, Optisense, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Numarul de rotatii este generos: 1400. Acesta poate fi setat asa sau exista variante de programe care vin cu 400, 800 sau 1000 de rotatii pe minut. Totul depinde de preferinte, cat de murdare sunt hainele respective si cat de delicate sunt tesaturile. Pentru bluzele mai delicate, din materiale care imita matasea, este destul de dificil sa setati 1400 de rpm, deoarece acestea pot duce la deteriorarea materialelor, in timp. Referitor la numarul de kilograme pe care masina le accepta, va informam ca este vorba de 8. Este o cantitate suficienta, fapt care ne face sa recomandam produsul familiilor.

Despre Beko WTV8744XW0

Despre masina de spalat rufe Beko WTV8744XW0 – un produs care tinde catre superlativ

Citeste si despre Beko WTE10744XW0

Un aspect important pentru utilizatori este cel legat de consum. Asa ca o intrebare pe care o primim adesea despre acest produs este: cat consuma? Sa o luam pe rand in acest caz. Referitor la consumul de energie, produsul sta bine. Ea face parte din clasa A+++ si vine cu un consum anual optim, chiar si pentru cei care obisnuiesc sa spele foarte des.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Motorul de tipul ProSmart al acestei masini este un mare plus. Acesta nu doar ca genereaza un nivel de zgomot maim scazut in timpul spalarii, dar are si rolul de a face ca tesaturile sa fie curatate in conditii optime. Astfel, utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji.

Functia Add Garment este deosebit de importanta pentru aceasta masina. Ea permite utilizatorilor ca in primele minute ale ciclului de spalare, sa adauge elementele uitate. Iar in zilele in care ne grabim foarte tare, sa uitam este destul de firesc. Se intampla tuturor si nu trebuie sa ne simtim vinovatie.

Citeste si despre AEG T8DBE48S

De cele mai multe ori, cei care cauta o masina de spaalt rufe nu acorda atentie motorului. Insa, acesta este primul care se defecteaza. El este usor afectat de calcar, dar si de o folosire necorespunzatoare. Drept urmare, pentru a demonstra calitatea, masina de spalat ofera garantie pentru modelul din dotare. Acest lucru reprezint un mare plus.

Cuva masinii de spalat are o forma speciala, aspect incat tesaturile sa nu fie sub nicio forma agatate sau deteriorare. Aceasta poarta denumirea de AquaWave.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat Beko WTV8744XW0 nu este mare, ci corespunde optiunilor, functiilor si programelor. Masina lucreaza bine chiar si in cazul petelor dificile. Ea are functii speciale dedicate acestora care inlatura cele mai frecvente pete. Un exemplu in acest sens este Stain Expert. Printre acestea se numara cele de ciocolata, cafea sau iarba.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply