Beko WTE9744N

Masina de spalat Beko WTE9744N este un electrocasnic premium iar pretul este unul pe masura. De culoare alba cu insertii de negru, compacta si solida, dotata cu tehnologii de ultima generatie aceasta masina de spalat rufe este alegerea perfecta daca iti doresti rezultate foarte bune la spalare si costuri reduse.(vezi reducerile de AZI)

Beko WTE9744N

Despre Beko WTE9744N

Dimensiunile nu sunt uriase, insa nici in clasa slim nu poate fi incadrata. Toata tehnologia de care ai nevoie se afla intr-o carcasa cu dimensiunile (H, L, A) cm 84x60x64 ce nu iti va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Modelul Beko WTE8744N este dotat cu un motor ProSmart Inverter, cu functionare ultra-silentioasa de 52 db la spalare si 76 db la centrifugare, chiar daca viteza de centrifugare este una foarte ridicata de 1400 rpm. Este o masina de spalat pentru o familie mare, cuva cu un design special Aquawave si o capacitate de incarcare de 9 kg, creaza conditiile optime pentru siguranta rufelor tale.

Beko WTE9744N
Masina de spalat rufe Beko WTE9744N, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, AquaTech™ SteamCure™, ADDGarment, Motor ProSmart Inverter, Alb

Panoul de comanda aflat in partea superioara, este prevazut cu un display LCD, din care poti modifica sau monitoriza multitudinea de programe si functii care fac din Beko WTE8744N o masina de spalat rufe SMART. In jurul butonului rotativ cu un design special cu insertii de negru, sunt inscriptionate sugestiv, 16 programe si pictograme ale acestora ce sunt usor de folosit.

Despre Beko WTE9744N

Beko WTE8744N – mentine hainele ca noi pentru o perioada mai indelungata

Citeste si despre LG RC8055EH2M

Datorita tehnologiei Steam Cure hainele tale vor arata ca noi pentru mai mult timp. Performanta utilizarii aburului care se ridica din partea inferioara a tamburului face ca hainele tale sa fie pastrate intr-o stare excelenta. Daca pana acum petele erau greu de indepartat, cu ajutorul tehnologiei StainExpert, aburul inmoaie petele care vor disparea chiar de la prima spalare. Acest program dispune de mai multe optiuni in functie de gradul de murdarie si tipul tesaturii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Beko WTE8744N asigura un consum optim de apa si energie pentru fiecare program de spalare cu ajutorul tehnologiei Opti Sense, care dispune de 4 senzori, dintre care 3 sunt dedicati ingrijirii hainelor iar al 4-lea are grija ca sistemele masinii de spalat sa functioneze corect prelungind durata de viata a acesteia.

Programele de spalare al acestui model se adapteaza nevoilor tale. Functia Fast+ va ajusta durata programului de spalare si consumul resurselor, atunci cand incarci masina de spalat la jumatate, astfel incat la un consum mic de apa si energie, calitatea curatarii hainelor sa ramana la standard inalte.

Citeste si despre Samsung WD80K52E0ZX/LE

Beko WTE8744N are grija de rufele tale din bumbac si cele sintetice chiar si la spalarea cu apa rece prin programul CoolClean, care prin actiuni intense si jet dublu de apa rece, rufele vor fi curate perfect si bine intretinute. Functia speciala AddGarment a celor de la Beko, vine in ajutorul tau si poti adauga rufe in primele minute ale ciclului de spalare, insa trebuie sa te asiguri ca nivelul apei se afla sub limita inferioara a hubloului.

Acest model nu face economie doar la apa si energie. Tehnologia AquaFusion este special dezvoltata pentru reducerea consumului de detergent la fiecare spalare, astfel incat, anual poate fi economisita o cantitate de 5.5 kg de detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Rezistenta este nichelata tocmai pentru a face fata impotriva coroziunii si depunerilor, eficienta fiind crescuta cu pana la 40%. Face parte din clasa energetica A+++, avand un consum redus de resurse. Consumul mediu de apa anual este de 10999 litri si cel de energie este de 167kWh, consum care se va reflecta in facturile mici la energie si apa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo