Beko WTE10744XW0

Rufe murdare sunt in orice locuinta insa diferenta este data de partea in care fiecare isi alege masina de spalat pe care sa se bazeze iar modele disponibile sunt multiple si puteti gasi un model care sa se plieze pe langa ceea ce va trebuie putand chiar sa alegeti un model precum Beko WTE10744XW0.(vezi disponibilitatea)

Beko WTE10744XW0

Despre Beko WTE10744XW0

Un model nou precum Beko WTE10744XW0 poate sa faca insa foarte mult bine iar un mare plus poate fi faptul ca aveti un model nou, in garantie si de incredere. Nu trebuie ignorat nici aspectul privind partea de utilizare a unui astfel de model pentru a utila o locuinta noua sau poate pentru a schimba modelul vechi si depasit pe care l-ati utilizat pana acum.

Beko WTE10744XW0
Masina de spalat rufe Beko WTE10744XW0, Premium Line, 10 kg, 1400 RPM, Optisense, MotorProSmart Inverter, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Poate fi vazut ca si un mic inconvenient aspectul legat de pretul de achizitie al acestui model iar asta pentru ca poate parea putin mai mare insa poate fi si un pret care se poate explica destul de usor.

Despre Beko WTE10744XW0

Punerea Beko WTE10744XW0 la treaba

Citeste si despre Hotpoint RPD 1165 DX EU

Criteriile de selectie pot varia de la o persoana la alta si de la o locuinta la alta iar acestea pot fi legate de exemplu de ceea ce va pune la dispozitie Beko WTE10744XW0 pentru spalarea efectiva. Lista de programe disponibile este de 16 si intre acestea veti avea cele clasice precum bumbac sau sintetice dar si unele speciale. Posibilitatea de a utiliza un program Hygiene+, Sports, Lingerie, Stain Expert sau poate Duvet/ Down Wear va face cu siguranta ca alegeti un astfel de model cu mai multa incredere si siguranta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Utilizarea si functionare tin si de partea de tehnologie sau mai bine spus se bazeaza pe anumite caracteristici tehnologice. Lista acestora cuprinde elemente precum AquaFusion, Aquawave, Durable heater, AddGarment, Motorul PROSMART INVERTER dar si o tehnologie Silent Tech pentru a nu va deranja zgomotul produs in timpul functionarii.

Prezenta unor copii in preajma masinii de spalat in timpul functionarii este mai mult decat sigura ceea ce aduce in prim plan si partea de utilizare in siguranta. Veti avea pentru Beko WTE10744XW0 o functie de blocare acces interfata dar si blocarea de siguranta iar daca vreti sa analizati partea de siguranta in utilizare avem sistemul de reglare a consumului, electronic de control al balansului dar si sistemul de control exces apa.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

Cum multe locuinte sunt amenajate si utilate si functie de cat de mult spatiu ocupa electrocasnicele poate fi destul de important si aspectul constructiv al acestui model. Veti avea cu siguranta importanta data de faptul ca este o masina de spalat cu incarcare frontala insa si inaltimea de 84 cm, latimea de 60 cm si adancimea de 64 cm vor conta foarte mult.

De la partea de dimensiune pleaca intr-o oarecare masura si capacitatea de spalare de pana la 10 kg a acestui model ceea ce nu este deloc putin iar ca acestea sa fie si spalate si uscate repede veti avea si o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Incheierea analizei nu are cum sa fie decat cu ajutorul consumului de resurse si pozitionarea Beko WTE10744XW0 in clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply