Beko WRE6532ZWBW

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZWBW inseamna un model cu dimensiuni reduse, comparativ cu alte produse, dar cu performante la fel de ridicate. Aceasta aduce o suita de programe eficiente, care nu isi dezamagesc in vreun fel utilizatorul. (Doar acum la reducere)

Beko WRE6532ZWBW

Despre Beko WRE6532ZWBW

Numarul de rotatii al modelului de masina de spalat este de 1000, ceea ce nu este mult, dar este suficient pentru a obtine rufele exact asa cum va doriti: curate si perfect igienizate.

Beko WRE6532ZWBW
Beko WRE6532ZWBW

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZWBW, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Incarcatura maxima pe care o permite acest produs este de 6 kg. Acest lucru o face o masina folosita mai degraba de 2 membrii.

Despre Beko WRE6532ZWBW

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZWBW – masini mai curate, cu Beko

Citeste si despre AEG T8DBC49S

Modelul Slim Beko WRE6532ZWBW este printre cele mai economice de pe piata. Acest lucru este demonstrat de clasa A+++, din care face parte masina si care inseamna mai putine resurse folosite in cazul fiecarui ciclu de spalare. Iar cand spunem asta, ne referim la energie electrica, dar si la apa, desigur. Nici la capitolul timp sau detergent masina prezentata nu sta deloc rau, dragi utilizatori. Mergand mai departe, avem si cifre care sa ateste cele mentionate anterior, iar acestea se gasesc in manualul de instructiuni.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Si pentru ca stim ca nu aveti vreme de pierdut, este timpul sa vorbim si despre programele pe care Beko le pune la dispozitie. Este vorba mai intai de cel de prespalare. El intra in functiune atunci cand utilizatorul are de a face cu rufe foarte murdare. Pentru a elimina petele adanci si gradul ridicat de murdarie, acestea necesita selectarea acestui program. De regula, el este folosit pentru articolele sportive precum tricourile jucatorilor de fotbal sau sosetele. Va dati seama ca dupa cateva minute bune de alergat pe teren acestea au nevoie de o improspatare ca la carte.

Functia Fast + este ideala pentru cei care spun ca nu au vreme de pierdut. Acesta permite incarcarea la jumatate, dar reduce si timpul de spalare cu pana la 50%. Si, implicit, nu doar timpul, ci si resursele. Totodata, performanta nu este sub nicio forma afectata de alegerea acestei optiuni. Iar daca cumva rufele tale sunt confectionate din bumbac, poti beneficia de haine imaculate in mai putin de 30 de minute. Trebuie doar sa selectezi programul Daily Xpress/ Xpress Super Short, impreuna cu functia amintita mai sus, respectiv Fast+.

Citeste si despre Simbio SBWM60

Un alt program demn de luat in calcul este cel special conceput pentru camasi. Acesta se numeste Shirts si are rolul de spala foarte delicat camasile. Veti observa ca acestea arata ca noi, chiar si dupa mai multe spalari. Totul se datoreaza miscarilor delicate ale tamburului, dar si setarii temperaturii la cel mult 40 de grade.

Iar daca nu aveti nevoie de spalre, ci doar de o limpezire, puteti opta pentru functia Clatire. De exemplu, daca aveti o bluza din matase si vreti sa o spalati la mana pentru a fi siguri ca aceasta este bine curatata, alegeti cladiri din lista de optiuni a masinii Slim Beko WRE6532ZWBW.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si desi produsele Beko sunt recunoscute pentru preturile ceva mai piperate, nu este cazul acestui model. Modelul a fost catalogat drept unul total economic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply