Beko DH8444RX

O alegere inspirata poate fi aceea ce a da o mare parte din treburile casnice unor electrocasnice potrivite iar asta fie ca este vorba despre spalat sau despre uscatul rufelor iar pentru ultima categorie Beko DH8444RX poate fi de foarte mare ajutor. (vezi oferta de AZI)

Beko DH8444RX

Despre Beko DH8444RX

Rolul unui uscator de rufe poate fi cu atat mai important cu cat si cantitatea de rufe spalate este mai mare iar aici putem discuta despre o familie mai numeroasa sau despre o afacere. In cazul acestui model partea de ajutor din punct de vedere al capacitatii de uscare este data de capacitatea de incarcare de pana la 8kg.

Beko DH8444RX
Uscator de rufe Beko DH8444RX, Uscare cu pompa de caldura, Motor Prosmart Inverter, LCD, 8 kg, 16 programe, Clasa A++, Alb

Pentru unele persoane un uscator poate fi un usor inconvenient datorita spatiului pe care il are locuinta insa cu siguranta un model Beko DH8444RX prin comparatie cu un uscator de rufe de apartament ocupa mai putin loc.

Despre Beko DH8444RX

Ales pentru beneficii

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

Puteti sa analizati modelul Beko DH8444RX inca de la partea de pret de achizitie sau puteti trece peste acesta la ceea ce este cu adevarat important si anume la caracteristicile constructive si functionale. Partea de contructie are in prim plan dimensiunea acestui model si mai exact faptul ca masoara 84.6 cm in inaltime, ca are o latime de 59.7 cm sau o adancime de 65.4 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

La alegerea pozitiei potrivite mai aveti de vazut si caracteristica acestui model Beko DH8444RX de a fi unul cu incarcare frontaal si astfel nevoia de deschidere si operare a unui hublou. Ceea ce veti putea observa deasupra acestui hublou insa este partea de control a functionarii si mai exact posibilitatea de a stabilii conditiile dorite de functionare prin elemente digitale dar si mecanice.

Tot de setarea conditiilor de uscare potrivita a rufelor veti avea si lista de 16 programe disponibile si intre care veti avea cele functie de tipul tesaturii sau poate un program mai special. Diferente intre Beko DH8444RX si alte modele prin prisma programelor de uscare posibile exista datorita disponibilitatii unora precum cel Baby Protect, Improspatare, gata de impaturit sau poate extra uscare.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Programarea temporizata, pompa de caldura, senzorul de umiditate sau S Shape sunt alte elemente ce fac din acest uscator o varianta foarte avantajoasa pentru orice locuinta si pentru orice activitate de uscare si mai mult decat atat veti avea si beneficiul dat de pozitionarea acestuia in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Alegerea unui uscator este data cu siguranta de ceea ce poate oferii un astfel de produs pentru linistea locuintei voastre si pentru linistea voastra cum ca rufele vor fi uscate in siguranta de fiecare data si indiferent de ce tipuri de rufe ar putea fi vorba.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply