Arctic DAPL711AW

Inca nu ai gasit un uscator de rufe care sa iti placa? Avem o recomandare pentru tine. Acesta este Uscator de rufe Arctic DAPL711AW, un model care nu va va dezamagi. (Doar acum la reducere)

Arctic DAPL711AW

Despre Arctic DAPL711AW

Acest uscator de rufe din gama Arctic este de culoare alba, ceea ce inseamna ca se va potrivi pentru a-l aseza indiferent de loc. Referitor la adancimea sa trebuie spus ca este de 56.8 cm. Ca latime, acesta masoara 59.7 cm. Este important de stiut si inaltimea pe care o are acesta, aceasta fiind de 84.6 cm. Referitor la greutatea sa este important de spus faptul ca este de 32.5 Kg.

Arctic DAPL711AW
Uscator de rufe Arctic DAPL711AW, Condensare, 7 kg, 15 programe, Aqua Surf, Clasa B, Alb

Uscator de rufe Arctic DAPL711AW are o incastrare de tip frontal. De asemenea, despre panoul de comanda al acesteia trebuie spus ca este de tip mecanic. Referitor la numarul programelor pe care il are acest aparat electrocasnic trebuie spus ca este de 15. Astfel, veti putea seta programul potrivit in functie de rufele pe care vreti sa le usuce.

Despre Arctic DAPL711AW

Este important de specificat si faptul ca acest produs emite un nivel de zgomot destul de bun de 65 dB. Cat despre hubloul pe care il are aparatul trebuie spus ca se va deschide spre partea dreapta.

Citeste si despre Bosch SMV46KX00E

Uscator de rufe Arctic DAPL711AW – trasaturi

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Functiile de care beneficiaza acest model sunt: Amanare pornire, Child Lock, Aqua Surf, Design S-Shape, Auto anti-sifonare, Buzzer. Ca programe de uscare pe care le are acesta trebuie spus ca sunt dupa cum urmeaza: Rapid, Delicate/Camasi, Antialergic+, Mixt/Zilnic, Articole de iarna/sport, Improspatare, Bumbac calcare usoara, Bumbac Eco.

Tot programe necesare pentru uscarea rufelor sunt si: Bumbac gata de impaturit, Bumbac uscare extra, Sintetice calcare usoara, Sintetice gata de impaturit, Blugi 10 minute, 30 minute. Uscator de rufe Arctic DAPL711AW are tehnologii pentru Indicator rezervor apa, Indicator curatare condensor, Indicator curatare filtru. Astfel, acestuia nu ii lipseste nimic pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de articole vestimentare gata sa le purtati.

Citeste si despre Bosch WAW28560EU

Atunci cand nu sunteti acasa si vreti ca rufele sa fie uscate solutia exista la acest uscator de rufe. Are o functie conform careia puteti amana pornirea sa pentru oricand. Daca articolele de iarna vi se pare ca se usuca greu trebuie sa apelati la acest uscator de rufe. Acesta detine o functie speciala pentru uscarea rufelor, ceea ce inseamna ca acestea vor fi uscate cat mai repede.

Acest Uscator de rufe Arctic DAPL711AW dispune de o functie care va bloca aparatul astfel incat cei mici sa nu pateasca ceva. Pentru bebelusi sau pentru persoanele care pot prezenta alergii, acest model are si o functie special antialergica. Aqua Surf este functia care va oferi conditiile potrivite pentru uscarea rufelor. Cuva va capata o forma astfel incat acestea sa fie uscate cat mai bine. Cu programul rapid pe care il detine acest model intr-un timp cat se poate de scurt va veti bucura de rufe gata pentru a fi uscate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Uscator de rufe Arctic DAPL711AW este un dispozitiv de mare ajutor in locuinta dumnevoastra. Acest lucru este dovedit pein caracteristicile pe care le are, dar si prin pretul sau.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply