Arctic APL61012BDW1

Spatiul de care dispune fiecare si mai exact fiecare locuinta este destul de important si asta pentru ca poate fi vorba despre libertatea de miscare in cadrul acesteia. Acest element poate fi unul destul de important si asta mai ales daca vorbim despre modul in care o locuinta poate fi utilata cu electrocasnicele potrivite in aceasta directie iar Arctic APL61012BDW1 poate fi intre acestea.(vezi oferta de AZI)

Arctic APL61012BDW1

Despre Arctic APL61012BDW1

O masina de spalat rufe este necesara si de o importanta deosebita in orice locuinta insa un model precum Arctic APL61012BDW1 poate fi ceea ce va poate ajuta sa obtineti atat partea de utilitate cat si partea de modernitate a unei locuinte.

Arctic APL61012BDW1
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW1, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Cum toate achizitiile sunt legate in mod direct sau indirect de partea de buget sau de finante al eunei familii putem sa avem si un astfel de beneficiu din partea acestui model.

Despre Arctic APL61012BDW1

Arctic APL61012BDW1 varianta agreabila

Citeste si despre Arctic APL71022BDW0

Plecand de la faptul ca pretul de achizitie al Arctic APL61012BDW1 este unul avantajos putem vedea de ce poate fi considerat un model potrivit sau poate chiar ideal pentru multe dintre locuinte sau pentru multe familii. De la aceasta parte putem sa trecem totusi si la alte elemente care recomanda alegerea si ulterior utilizarea unei masini de spalat si abem partea constructiva pentru inceput.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Faptul ca este un model cu incarcare frontala poate fi un usor inconvenient pentru anumite persoane insa deschiderea hubloului este compensata de partea de gabarit a masinii de spalat. Veti avea asadar faptul ca puteti alege si utiliza o masina de spalat rufe cu o inaltime de 84 cm, latime de 60 cm iar in adancime veti avea doar 44 cm.

Partea de dimensiune sau importanta acesteia poate fi analizata si tratata si prin ceea ce inseamna capacitatea de incarcare a masinii de spalat si veti avea posibilitatea de a spala pana la 6kg de rufe. Aceasta cantitate este importanta si daca privim la partea legata de posibilitatile de spalare si unde aveti pozitionata lista de programe si unde putem sa ne bazam pe cele calsice dar si pe unele precum spalarea rapida, cel cu clatire intensiva sau programul dedicat rufelor delicate.

Citeste si despre Beko WKY71233LSYB2

Functii si elemente ce pot constitui avantaje din partea de acestui model Arctic APL61012BDW1 pot fi si cele precum posibilitatea de a bloca accesul la interfata de control sau prezenta unui sistem de detectie a spumei.

Pentru a putea spune despre un model ca este ceva potrivit putem sa ne referim si la partea legata de modul in care utilizarea sa afecteaza linistea locuintei. Aceasta trasatura poate sa fie legata de ceea ce inseamna nivelul de zgomot de pana la 60dB pentru partea de spalare a rufelor sau de 77dB daca este vorba despre centrifugare si de utilizarea unei viteze maxime de 1000 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un raport sau o evaluare completa trebuie sa fie legata sau sa trateze si aspectul privind partea de consum de resurse aferenta functionarii si utilizarii Arctic APL61012BDW1. Pentru apa veti avea un nivel de 9899l iar pentru energia electrica consumata poate fi vorba despre pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply