Albatros WM 7.0

Daca locuiesti singur sau la camin sau daca vrei sa oferi spre inchiriat locuinta ta, nu are niciun rost sa investesti in mobilier si electrocasnice scumpe, avand in vedere faptul ca nu o sa poti sta acolo permanent. Iar cand vine vorba de chiriasi, stii foarte bine ca nu poti avea incredere in toata lumea. Unele persoane sunt de-a dreptul neserioase si nu au grija deloc de incaperea in care locuiesc. Astfel, in ceea ce priveste electrocasnicele, venim noi cu o solutie de moment: o masina de spalat rufe semiautomata. Nu costa mult, nu are dimensiuni mari si se dovedeste si foarte practica. Despre cine este vorba? Iti spunem noi: despre modelul Albatros WM 7.0. (vezi oferta de AZI)

Albatros WM 7.0

Despre Albatros WM 7.0

In ceea ce priveste designul, nu trebuie sa va asteptati la un produs care sa cucereasca prin detalii. Este vorba de un produs mai degraba practic, intr-o nuanta de alb, cu detalii bleu. Aceasta vine cu o deschidere verticala, ce permite o usoara introducere a hainelor in interiorul sau. Folosirea se dovedeste atat de simpla, avand in vedere lipsa unor programe sofisticate, ce ar putea da batai de cap utilizatorilor.

Albatros WM 7.0
Masina de spalat rufe semiautomata Albatros WM 7.0, 6.5 kg, Alb

Referitor la dimensiuni, va spuneam ca acestea sunt destul de mici, ceea ce rezolva problema spatiului redus din locuinte precum camerele de camin sau garsonierele. Vorbim in cazul modelului de masina de spalat rufe semiautomata Albatros WM 7.0 de 44 x 50 x 88 cm.

Despre Albatros WM 7.0

Masina de spalat rufe semiautomata Albatros WM 7.0 �” atribute bune, pentru o masina mica

Citeste si despre Gorenje Slim W6EU

Si vestea si mai buna este faptul ca ea poate fi foarte usor transportata de utilizatori. Avand in vedere ca aceasta masina de spalat are o greuatate de doar 15 kg, va dati seama ca nu veti avea nicio problema in cazul in care decideti sa va mutati. Iar aceasta situatie este destul de frecventa atunci cand stati cu chirie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un consum redus, acesta este principalul atribut al produsului prezentat in acest material. Si este exact ce utilizatorii au nevoie. Astfel, ea face parte din clasa A+, ceea ce inseamna ca nu consuma foarte multa enegie electrica.

Insa, analizand atent masina, ne putem da seama ca nu consuma mult nici in materie de detergent sau apa. Si toate astea, fara a-i afecta activitatea. Rufele sunt in continuare bine spalate, fara ca tesaturile lor sa fie deteriorare.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare600 EW6F328W

Controlul acestei masini de spalat se realizeaza mecanic. Astfel, trebuie sa rotiti de butoane, deoarece nu exista un panou LCD cu touch. Insa, chiar si asa, produsul este foarte usor de folosit, ceea ce reprezinta un mare plus.

Referitor la programe, din pacate aici nu putem spune ca produsul exceleaza. Ba dimpotriva, este vorba de un singur program. Asa ca indiferent de tesatura, va trebui sa faceti apel la acesta. Va recomandam insa ca tesaturile mai delicate sa fie spalate manual, pentru a nu se agata. Este vorba de cele precum matasea,

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de masina de spalat rufe este un mare plus. Aceasta este deosebit de ieftin. Mai precis, mai ieftina decat un telefon. Astfel, ea poate fi achizitionata chiar si din bursa unui student.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply