AEG LTX8C373E

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cautati de ceva timp o masina de spalat rufe buna si nu stiti ce sa alegeti? Acum avem solutia ideala: masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E(ACUM la reducere)

AEG LTX8C373E

Despre AEG LTX8C373E

Adancimea aparatului este una destul de buna, aceasta fiind de 60 cm. Pe langa asta, latimea sa este de 40 cm, ceea ce inseamna ca este un model destul de ingust care va incapea destul de usor in spatiile inguste. 

AEG LTX8C373E
AEG LTX8C373E

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E, Seria 8000, OkoMIX, 1300 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb

Inaltimea pe care o remarcam la acest model este de 89 cm. Tipul de deschidere al hubloului este spre partea superioara. De asemenea, panoul de comanda de care dispune acesta este unul de tip digital, acesta fiind unul destul de bun. In plus, culoarea pe care o are este albul. 

Despre AEG LTX8C373E

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E – aspecte referitoare la componentele sale

Citeste si despre Miele WDD 031 WPS

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E are un consum anual de energie de 120 kWh. Aceasta masina de spalat rufe trebuie spus ca are un consum mediu anual de apa de 9990 l. Un factor important de decizie in vederea achizitionarii unei masini de spalat rufe este clasa de eficienta energetica. Astfel, model de fata are o clasa de eficienta energetica performanta, aceasta fiind A+++. Rezultatul va fi unul cat se poate de bun: un consum redus de curent electric. 

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E este un tip de masina de spalat rufe standard. Incarcarea aparatului este de tip vertical, acest lucru reprezentand un aspect destul de important. Veti introduce destul de usor rufele in aceasta. 

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E are o capacitate de incarcare de 7 kg. Ce e drept, aceasta este o capacitate destul de buna, ceea ce inseamna ca este un model incapator. Marimea familiei pentru care este indicat este de 3 – 4 membrii. Asadar, o familie destul de mare va putea utiliza aceasta masina de spalat rufe. Pe de alta parte, important de stiut este faptul ca acest model are o viteza maxima de centrifugare de 1300 rpm. Nivelul de zgomot produs in moment centrifugarii este de 79 dB. 

Citeste si despre Miele TMG 840 WP

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E are cateva functii demne de precizat: Extra clatire, Control balans si Aqua Control. Acestea sunt demne de luat in considerare atunci cand stati pe ganduri si nu stiti ce alegere sa faceti. De asemenea, acest model include si functia de siguranta Fuzzy Logic. 

Despre programele de spalare pe care le are acest model trebuie spus ca sunt unele destul de bune: lana, bumbac, sintetice, delicate, antialergic, cuverturi, OKOPower, Outdoor, Para Refresh. Mai exact, este vorba despre 9 programe de spalare, dintre care face parte si programul rapid de 20 min. Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E include si dispensere pentru detergent si pentru balsam. 

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Astfel, masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E reprezinta modelul ideal pentru familiile moderne la care puteti avea acces fără doar si poate. Profitati de un astfel de model la un pret destul de bun. 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply