AEG L8WBC61S

Atunci cand vine timpul ca masina de spalat sa fie schimbata si nu stiti ce sa alegeti va sugeram un exemplar modern care isi merita toti banii: Masina de spalat rufe cu uscator AEG L8WBC61S(ACUM la reducere)

AEG L8WBC61S

Despre AEG L8WBC61S

Referitor la adancimea pe care o are acest model trebuie spus ca este de 60.5 cm. Despre latimea pe care o are acesta trebuie spus faptul ca are 60 cm. Referitor la inaltimea de care dispune acest aparat trebuie precizat faptul ca este de 85 cm. Mai mult, greutatea care ii revine aparatului este de 81.5 Kg. Culoarea acestui model este albul.

AEG L8WBC61S
Masina de spalat rufe cu uscator AEG L8WBC61S, 1600 RPM, 10 kg spalare/6 kg uscare, Clasa A, Alb

Acest exemplar consuma anual 175 kWh. Clasa energetica A la spalare este destul de buna. Consumul anual de apa al acestui produs este de 12200 l. Uscatorul din dotarea acestei masini de spalat are o capacitate destul de buna, aceasta fiind de 7 kg. Nivel zgomot ciclu uscare al uscatorului este de 63 db, fiind usor crescut.

Despre AEG L8WBC61S

Masina de spalat rufe cu uscator AEG L8WBC61S – cateva caracteristici ale produsului

Citeste si despre Samsung Add Wash WW80K44305X/LE

Masina de spalat rufe cu uscator AEG L8WBC61S are o incarcare de tip frontal, aceasta fiind usor de utilizat. Familia pentru care se potriveste acest model poate fi formata din 5 – 6 – 7 membrii. Astfel, capacitatea de incarcare pe care o detine aparatul este e 10 kg, o capacitate destul de mare. In plus, aceasta mai are si o viteza maxima la centrifugare care este de 1600 rpm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs de aparat in timpul centrifugarii trebuie spus ca are o valoare de 77 dB. Procesul de spalare va produce si el un zgomot cu un nivel de 51 dB. Referitor la hubloul de care dispune acesta trebuie spus ca se va deshide spre partea stanga, iar panoul de comanda detinut de aparat este de tip digital.

Programarea intarziata este o functie importanta pentru o masian de spalat rufe intrucat veti putea spala rufele oricand doriti programand aparatul. Functiile de siguranta ale acestuia sunt: Blocare acces interfata si Sistem detectare spuma. Astfel, rufele dumneavoastra vor fi spalate in siguranta fara batai de cap.

Citeste si despre Candy GVF 1510LWHC3-S

Masina de spalat rufe cu uscator AEG L8WBC61S prezinta urmatoarele programe la spalare: Rufe delicate, Lana, Program clatire intensiva, Bumbac, Bumbac Eco, Program consum redus energie. Acestea sunt importante pentru ca rufele dumneavoastra sa fie spalate in siguranta, iar

Acest exemplar are tehnologia DualSense, aceasta fiind cea care adapteaza temperatura si miscarea tamburului la fiecare tesatura. De asemenea, aceasta va regla programele corespunzator, astfel incat sa va bucurati de rufe spalate cat mai bine. Tot o tehnologie la fel de buna este ProSense. Aceasta adapteaza duratade spalare si uscare la dimensiunea pe care o are incarcatura.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe cu uscator AEG L8WBC61S este un aparat electrocasnic performant, avand in vedere trasaturile pe care le prezinta. De asemenea, acesta este potrivit pentru o familie numeroasa, capacitatea sa fiind una destul de mare, de pana la 10 kg. Pretul de vanzare al produsului este unul destul de potrivit avand in vedere specificatiile pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply