AEG L7FBE48S

Gata cu tesaturile deteriorate in urma spalarii. De acum incolo aveti alaturi o masina de spalt eficienta: este vorba de modelul AEG L7FBE48S, un produs care a castigat tot mai mult teren in domeniul unor astfel de dispozitive. (vezi oferta de AZI)

AEG L7FBE48S

Despre AEG L7FBE48S

Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S inseamna o capacite buna de 8 kg de rufe. Acestea sunt suficiente pentru membrii unei familii obisnuite din tara noastra Cuva masinii de spalat este proiectata de asa natura incat sa fie incapatoare si sa nu puna probleme utilzatorilor.

AEG L7FBE48S
Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina are culoare alba, dar include si detalii gri. Numarul maxim de rotatii este de 1400, dar in functie de programul pentru care se opteaza, acesta poate fi diferit.

Despre AEG L7FBE48S

Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S – in produs care stie sa aiba grija de tesaturi, dar si de utilizatorii sai

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU

Hainele se deterioreaza din cauza spalarii frecvente. Insa, nici nu le putem lasa murdare, patate sau pline de praf. Ele au nevoie de improspatare si de curatare periodica. Astfel, masina de spalat rufe AEG L7FBE48S a fost special creata pentru a avea grija de acestea. Ea este renumita pentru atributele sale bune care au grija de tesaturi. Printre acestes se numara si programul special creat pentru camasi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Stiti foarte bine cat de importante sunt camasile in garderoba unui persoane. Ele contribuie la crearea unui look office, elegant si stilat. Astfel, programul este binevenit pentru cei care lucreaza la birou sau care adopta un astfel de look atunci cand ies in oras sau cand merg la evenimente speciale.

De asemenea, exista si ProSteam, o functie care neteste considerabil cutele care ar putea aparea dupa spalare. Prin faptul ca masina foloseste tehnologia pe baza de aburi, ea isi dovedeste inovatia, dar si performanta in ceea ce priveste spalarea hainelor. Practic, putem spune ca modelul AEG L7FBE48S dupa spalarea la un alt nivel.

Citeste si despre Indesit BWE 71253X WSSS EU

SoftPlus este o functie speciala care are grija de tesaturi. Aceasta le ajuta sa fie moi si sa-si pastreze catifelarea, chiar daca ele au fost spalate in mod repetitiv. Este cazul puloverelor sau al rochiilor. Si desigur, in aceasta categorie intra tesaturile mai dificile precum lana.

EcoTime Save este un atribut special al masinii de spalat rufe. Acesta se ocupa de economisirea de tip. Daca faptul ca masina de spalat AEG L7FBE48S face parte din clasa A+++ este o dovada a eficientei sale energetice, aceasta generand un consum de doar 137 kWh/ an, atunci atributul EcoTime Save este dovada clara a faptului ca masina are grija si de timpul utilizatorilor sai. Drept urmare, din arsenalul sau cu programe fac parte cele care ofera eficienta sporita, dar in cel mai scurt timp posibil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cand este pornit un ciclu de spalare, intra in actiune si Pro Sense. Acesta combina cele trei tipuri de economisire pe care le poate determina masina si anume: economisirea de tip, energie electrica, dar si apa. Acest lucru incanta utlizatori si justifica pretul produsului. Ca sa va faceti o idee clara, vorbim de un consum mediu de 10 999 l/ anual si de 137 kWh/ anul, asa cum a fost precizat deja.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply