Whirlpool TDLR 70210

O masina de spalat moderna este un mare atu pentru orice locuinta. Asta pentru ca hainele vor fi spalate mai bine, aceasta avand programe pentru multe tipuri de tesaturi. Din acest punct de vedere va recomandam si noi un model moder, fiind vorba despre masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210. (cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool TDLR 70210

Despre Whirlpool TDLR 70210

Adancimea acestei masini de spalat rufe cu incarcare verticala este de 60 cm, o dimensiune destul de buna. Latimea acestui produs este de 40 cm, fiind un model bun. Cat despre inaltime, trebuie spus ca este de 90 cm. Are o greutate de 57 kg. Nu in ultimul rand, culoarea acestui produs este alba.

Whirlpool TDLR 70210
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210, 6th Sense, 7 kg, 1200 rpm,40 cm, Clasa A+++

Acest model are un ecran digital, ceea ce inseamna ca este usor de folosit. Mai exact, acesta este de tip LCD, fiind destul de sofisticat.

Despre Whirlpool TDLR 70210

Ce capacitate are masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210 ?

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Este necesar de spus faptul ca aceasta masina de spalat rufe are o capacitate de incarcare de 7 kg. Acest lucru o face potrivita pentru o familie formata din 3 membrii. Incastrarea sa este standard, insa prezinta o incarcare verticala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa de eficienta anergetica a masinii de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210 este A+++. Despre aceasta trebuie mentionat faptul ca va consuma putin curent electric, astfel incat facturile la curent sa nu mai fie atat de costisitoare. Este o clasa de eficienta energetica performanta, acesta fiind un mare plus al acestei masini de spalat rufe cu incarcare verticala. Avand in vedere clasa de eficienta energetica pe care o are aceasta masina de spalat rufe, consumul anual de energie nu va fi unul ridicat, mai exact de 174 kWh. In ceea ce priveste consumul mediu anual de apa, trebuie spus ca este de 8900 l. Eficienta energetica la spalare este inclusa in clasa A.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm, aceasta fiind o valoare destul de buna. Nu trebuie uitat nici de nivelul de zgomot emis la centrifugare, acesta fiind de 76 dB. Cand are loc procesul de spalare, nivelul de zgomot ajunge la 59 dB. Despre hubloul detinut de acest model de masina de spalat rufe trebuie spus ca are o deschidere pe partea superioara.

Citeste si despre Indesit Innex XWDE 961480X

De apreciat este faptul ca acest model are multe programe de spalare utile, mai exact, 12. Acestea sunt pentru: rufe delicate, program spalare manuala, matase, lana, mixt. Are si programe de tipul: program rapid, program clatire intensiva, bumbac, sintetice, prespalare, colorate, perdele, dar si un program util pentru consum redus energie. Este dotat si cu dispensere pentru balsam si pentru detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210 este un model care ofera multe avantaje pentru hainele dumneavoastra. Asta pentru ca are incluse multe programe de spalare, dar si tehnologii moderne. Nu are un pret ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply