Whirlpool TDLR 65230

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Alegerile sunt cele care ne definesc spune cineva insa tot alegerile sunt si cele care ne pot face viata mai usoara si care ne pot aduce acel plus de confort si de timp de care avem nevoie. Un element ce participa in mod direct la obtinerea nivelului de confort dorit este si masina de spalat iar Whirlpool TDLR 65230 poate sa participe intr-un mod foarte benefic.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool TDLR 65230

Despre Whirlpool TDLR 65230

Inca de la partea de aspect se poate observa faptul ca veti avea posibilitatea de a aduce acest model in slujba voastra pentru numeroase motive. Unul dintre motive este dat de faptul Whirlpool TDLR 65230 poate sa fie prezent in cadrul unor locuinte care nu se bucura de foarte mult spatiu ca si suprafata.

Whirlpool TDLR 65230
Whirlpool TDLR 65230

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65230, 6th Sense, 6.5 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

Fiind un model de masina de spalat rufe cu incarcare verticala acesta poate fi exact ce aveti nevoie pentru baia voastra sau pentru familia voastra. Putem observa totusi destul de usor ca veti putea sa optati si pentru partea de aducere a unui astfel de model datorita faptului ca este un model modern si performant.

Despre Whirlpool TDLR 65230

Un aer curat cu Whirlpool TDLR 65230

Citeste si despre Beko DH8544RX

Revenind la avantajul privind pozitionarea putem relua si partea de alocare a unui anumit loc iar aceasta alocare trebuie sa tina cont de inaltimea de 90 cm, de latimea de 40 cm sau de adancimea de 60 cm. Tot ca si pozitionarea insa care nu va limiteaza foarte mult posibilitatile veti avea si partea de cablu de alimentare iar asta inseamna faptul ca Whirlpool TDLR 65230 vine cu un cablu de alimentare al carui lungime este de 120 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dupa cum spuneam partea de conectare la o sursa de alimentare se poate solutiona foarte usor si la fel de usor poate fi solutionata si partea de legare la sursa de apa. Nu trebuie sa pierdeti din vedere si faptul ca ca oricare masina de spalat si Whirlpool TDLR 65230 aduce un anumit nivel de consum iar acesta ofera mai exact un nivel de 8800l de apa pe an si 129 kWh de energie electrica.

Datorita consumului dar si a rezultatelor pe care le puteti obtine in urma utilizarii mai poate fi vorba si despre pozitionarea in unele clase de eficienta. Veti avea in ceea ce priveste partea de eficienta la spalare o clasa A, la centrifugare o clasa de eficienta energetica A insa o pozitionare in clasa de eficienta energetica generala A+++.

Citeste si despre AEG T8DBE48S

Vazand consumul trebuie sa vedeti si ce primiti in urma acestuia iar asta prin prisma faptului ca veti putea spala o cantitate de rufe de pana la 6.5 kg. Intreaga cantitate poate fi spalata dar si uscata repede si asta printr-un program de spalare rapida de 30minute si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm.

Functiile oferite de un astfel de model pot fi la fel de importante ca si celelalte caracteristici si veti avea blocarea accesului la interfata, intreruperea programului sau cea Fuzzy Logic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ca multe alte electrocasnice si Whirlpool TDLR 65230 poate fi vazuta ca un element foarte important daca nu cel mai important din cadrul unei locuinte.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply