Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110

De multe ori, diferentele intre produsele aceleasi firme pot fi atat de mici incat la prima vedere nici macar nu le observi. Si totusi, desi modelele arata cam la fel, au aceleasi programe si functii, vezi cateodata ca intre ele exista diferenta mari de pret. Asa se intampla cu uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 (vezi pretul din oferta), foarte asemanator cu un alt model si totusi atat de diferit ca pret. Acesta este mult mai ieftin si cand te uiti prima data la el, e greu sa explici de ce. Este adevarat, are un element de design schimbat, dar in rest, lucurile se prezinta indentic. Programele si functiile sunt si ele asemanatoare. Si totusi, cu mai multe atentie descoperi si ce e schiambat. Clasa energetica e alta si acest lucru schimba foarte mult situatia.

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110

Despre Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110

Din fericire, putine uscatoare de rufe au capacitatea de a impresiona enorm de la prima vedere. Cele mai multe dintre ele, inclusiv Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 arata aproximativ la fel ca o masina de spalat rufe, fiind facute din aceleasi materiale, avand aceleasi dimensiuni si asa mai departe (chiar si panoul de control este aproximativ identic). Asa cum spuneam, acesta arata la fel ca un model mai scump, singura diferneta fiind capacul de la cuva. Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 are un capac din plastic alb, fara geam, pe cand celalalt uscator are geam. De asemenea, restul aparatului este si el alb, deci lucrurile se potrivesc in continuare destul de bine.

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110
Uscator de rufe cu condensator Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110, 6 th Sense, 7 kg, Clasa B

In rest, uscatorul se prezinta ca unul normal. Are o capacitate de 7 kg, pe masura unei masini de spalat normale. Pentru unii cumparatori ar putea sa apara si ideea cumpararii unei masini de spalat cu uscator, dar aceasta ar fi o solutie buna doar daca spatiule este o problema. Cum masinile cu uscator usuca mai putin decat spala, un uscator separat ar fi o idee mai buna daca ai spatiu pentru el.

Programe decente, dar consuma mai mult

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 are un set de programe pe care il intalnim destul de des la un astfel de uscator de rufe. In principal, acopera cam toate nevoile, avand inclusiv o setare pentru lana. In functie de ceea ce vrei, poti seta diverse nivele de temperatura, timpul si programul, astfel incat hainele sa iasa mai sucate sau mai putin uscate, gata de purtat sau potrivite pentru a mai sta un pic in aer liber. De asemenea, poti sa setezi si o functie care doar reimprospateaza rufele, chiar daca ele nu au fost spalate (lucru care dureaza in jur de 20 de minute).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Asa cum spuneam, setarile sunt unele destul de simple si daca ai folosit vreodata o masina de spalat automata, atunci cu siguranta vei sti sa utilizezi si un uscator precum Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110. Exista si protectie impotriva cupiilor, scamele sunt scoase si ele (dar trebuie sa curati regulat filtrul), iar scurgerea apei poate fi si automanta (capacitatea de colectare e de 5 l, deci cam o data la doua sau trei spalari trebuie curatat rezervorul).

Dar acest model are si o parte mai putin buna, una care este in stare sa explice si pretul mai scazut (chiar si cu 1000 de lei in comparatie cu alte aparatate). Clasa energetica a lui Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 este doar B. Asta aduce un consum destul de mare, undeva in jurul a 4 kw pe ora. Asta inseamna ca uscatorul poate sa fie folosit cu ceva mai multa modernatie si doar in cazurile in care este nevoie de el. Probabil ca unii cumparatori nu vor renunta complet la uscatul pe sarma, ceea ce, pana la urma, nu e cel mai grav lucru.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 ramane, in primul rand, un aparat ieftin. Conteaza insa si faptul ca va consuma mai multa energie electrica. Asa cum spuneam, trebuie sa fie folosit mai cumparat si diferenta nu se va simti prea tare. Bineinteles, vor exista si cei care isi doresc mai mult de la ceea ce cumpara, dar pentru ei exista si produse premium si chiar Whirlpool au destule in ofera. Un uscator de rufe este un aparat foarte util care iti poate taia multe din griji. Dar ai nevoie de spatiu si un buget pentru el, deci un model mai ieftin poate sa fie o solutie foarte buna.

9.5 Total Score
Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110, un produs de incredere

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110, un aparat mai ieftin de la una dintre cele mai mari firme

PROS
  • Pretul destul de scazut
  • Programele utile si foarte variate
CONS
  • Clasa energetica nu e cea mai buna, deci consumul e marisor
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply