Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Ce ar fi daca ar exista un dispozitiv de spalat rufe care sa isi faca treaba excelent si care sa vina cu functii superioare? Acest lucru ar fi perfect pentru voi, utilizatorii care va doriti haine perfect curate si igienizate. Insa, vestea buna este ca un astfel de dispozitiv exista.El poarta denumirea de Whirlpool Supreme Care FSCR70414 (vezi aici pretul de azi) si este genul de masina economica din toate punctele de vedere, un design placut si un numar mare de rotatii: 1400 rpm. Dar sa o luam rand pe rand.

Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Despre Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Aceasta masina de spalat rufe este foarte usor de folosit, datorita faptului ca ea vine insotita de un manual bun de instructiuni care indica pas cu pas cum trebuie optimizate programele pentru un consum redus, dar si pentru rezultate de exceptie, in ceea ce priveste mai multe tipuri de materiale: de la bumbac si lana, pana la denim si altele de acest fel. Astfel, dispozitivul se va dovedi atat de usor de folosit, incat va puteti ruga pana si copiii sa se ocupe de spalarea rufelor.

Whirlpool Supreme Care FSCR70414
Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414, 6th Sense, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Si stii cui se datoreaza rezultatele bune atunci cand vine vorba de masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414? Tehnologiei numite „Al saselea simt”. Aceasta duce la rezultate excelente in ceea ce priveste spalarea si la economisirea resurselor de orice fel: apa, energie electrica, detergent. Totodata, aceasta tehnologie care se dovedeste mai mult decat inovatoare are grija sa situeaze masina de spalat in clasa A in ceea ce priveste rezultatele de curatate.

Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 – idei despre folosirea sa

Produsul este unul care se adapteaza tipului de spalare solicitat de utilizator. Astfel, senzorul detecteaza cat de mare este incarcatura din interiorul masinii pentru a stabili exact consumul de apa si energie. Totul se realizeaza inainte de a porni ciclul de spalare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Whirlpool Supreme Care FSCR70414 vine si cu o alta tehnologie specifica: Clean +. Aceasta reprezinta un ciclu multifazic, care combate activ petele dificile, oferin rezultate bune. Acest ciclu contribuie si el la economisiri, ducand la o reducare cu pana la 40% in ccazul facturii la energie. Totodata, utilizatorul este capabil sa economiseasca timp pretios.

Whirlpool Supreme Care FSCR70414 – un model de masina excelent

In afara de asta, trebuie precizat ca modelul face parte din clasa A+++. Aceasta este cea mai economica clasa in materie de electrocasnice, ceea ce inseamna un real atu pentru utilizator. Pe langa asta, masina de spalat vine cu o incarcatura de 7kg, ceea ce este suficient de mult, chiar si pentru hainele cu adevarat voluminoase. Printre acestea se numara paturile, lenjeriile de pat si altele asemenea.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Iar pentru ca de multe ori se poate intampla ca utilizatorii sa fie ocupati, iar rufele sa fie lasate vreme mai indelungata in tamburul masinii, trebuie activata functia Fresh Care. Aceasta optiune este cea care duce la pastrarea prospetimii rufelor, indiferent daca acestea sunt lasate in interior vreme mai indelungata sau scoase imediat. Functia Soft Move intra in functie atunci cand vine vorba de rufele mai delicate. Astfel, miscarile sunt personalizate de asa natura incat rufele sa nu se deterioreze, avand in vedere caracterul lor mai sensibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply