Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU

Cine a spus ca masinile de spalat rufe bune trebuie sa coste mult? Noi nu suntem de acord si va aratam ca performanta in materie de spalare se poate realiza si cu ajutorul unui produs care nu necesita o investitie atat de mare. Vreti sa stiti despre cine este vorba? Numele vedetei din recenzia noastra este Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU si reprezinta o masina de spalat rufe de culoare alba, gata de a-si incepe treaba. (vezi oferta de AZI)

Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU

Despre Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU

Avand in vedere dimensiunile potrivite ale modelului Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU, locul sau se poate gasi usor in orice baie cu stil, bucatarie sau chiar hol. Dincolod e asta, pentru ca stim ca va preocupa incarcatura, va spunem ca aceasta este de 6 kg. Intr-adevar, nu este o incarcatura mare, avand in vedere faptul ca unele masinide spalat ajung si la 9-10 kg, insa ea se adreseaza mai ales cuplurilor si persoanelor care locuiesc intr-un apartament mai mic sau o garsoniera.

Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Cu toate astea, daca spalati mai des, incarcatura masinii nu reprezinta o problema. Si chiar daca alegeti sa folositi masina de mai multe ori pe zi sau saptamana, vestea buna este ca ea nu consuma foarte mult.

Despre Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU – si rezultatele sunt fresh

Citeste si despre Whirlpool FDLR 70220 S

De altfel, expertii care au analizat modelul Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU au constat ca aceasta nu vine doar cu un pret bun, ci este si destul de economica. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un consum destul de redus. De fapt, este chiar cea mai economica clasa, fapt care se va cunoaste in cazul fiecarui program de spalare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mergand mai departe, observam si ca Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU este genul de produs care are o dotare aparte: Fresh Care+. Aceasta ajuta la pastrarea prospetimii imbracamintei fiind genul de produs care foloseste intelept resurse precum balsamul sau detergent. Astfel, hainele isi pastreaza aroma timp de cateva ore, chiar si dupa ce au fost scoase din masina.

Iar vestea buna este ca aroma placuta a hainelor se simte si dupa ce ele au fost puse la uscat. Insa, trebuie retinut un aspect si anume faptul ca Tratamentul Fresh Care care este in acelasi timp cel care elimina mirosul neplacut de umezeala, nu este compatibiil cu programul de spalare a paturilor si al tesaturilor din hainele delicate.

Citeste si despre Arctic DAPL711AW

Un alt atribut interesant al modelului Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU este faptul ca ea vine cu Colours 15. Acesta este genul de program care pastreaza stralucirea culorilor, chiar si atunci cand acestea sunt spalate cu apa rece. De altfel, grija pentru culori a fost dintotdeauna o preocupare pentru producatorii Whirpool.

Si daca tot vorbim despre programe, trebuie sa mentionam si atributul Baby. Acesta este genuld e program ideal pentur famiile cu copii mici, a caror piele este foarte delicata. Acest program este deosebit de delicat cu tesaturile, avand grija sa nu le scamoseze.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asa cum am precizat inca de la inceput, pretul modelului Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU este cu siguranta un mare plus si un argument favorabil pentru achizitia acesteia.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply