Whirlpool FreshCare FWL71452W EU

Hainele curate sunt un lucru esential. Ba mai mult decat atat, hainele perfect igienizate sunt noul aspect pe care il cauta gospodinele. Astfel, investirea intr-o masina de spalat care sa-si faca treaba bine nu este un moft, ci este o necesitate. Iar printre modele cele mai apreciate in ultima vreme se numara Whirlpool FreshCare FWL71452W EU. (vezi oferta de AZI)

Whirlpool FreshCare FWL71452W EU

Despre Whirlpool FreshCare FWL71452W EU

Atunci cand vine vorba de Whirlpool FreshCare FWL71452W EU, un prim aspect pe care nu avem cum sa nu-l observam este faptul ca ea poate ajunge la 1400 rpm. Acest lucru inseamna rufe perfect stoarse, asfel incat uscarea lor sa se realizeze mult mai rapid si usor.

Whirlpool FreshCare FWL71452W EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWL71452W EU, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A++, Alb

In ceea ce priveste capacitatea maxima a unui program de spalare, aceasta este de 7 kg. Din acest punct de vedere outem spune ca este o masina cu o capacitate medie, ideala pentru familii si mai ales pentru persoanele care locuiesc singure sau in cuplu. Designul acestui produs este simplu, fiind vorba de alb imaculat.

Despre Whirlpool FreshCare FWL71452W EU

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare FWL71452W EU – si rufele sunt mereu fresh

Citeste si despre Gorenje D98F6F

Whirlpool FreshCare FWL71452W EU este genul de produs care se traduce prin eficienta energetica. Ea consuma putin, atat cand vine vorba de apa, cat si de energie electrica. Practic, modelul prezentat are in dotare porgrame special concepute pentru a-si optimiza consumul, chiar si atunci cand vine vorba de detergent. De altfel, grija fata de resurse a fost mereu o preocupare pentru producatorul de renume Whirlpool.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Whirlpool FreshCare FWL71452W EU inseamna si un sistem numit Fresh Care, ideal pentru tesaturile moderne si pentru cei care vor sa aiba grija de hainele lor. Acest sistem ajuta la mentinerea prospetimii rufelor, functionand pe baza unei actiuni destul de delicate de aburire.

Dincolo de asta, miscarile tamburului sunt gandite de asa natura incat sa nu scamoseze sau deterioreze in vreun fel hainele din interiorul masinii. Aerul circula in interiorul fibrelor, cautand sa le invaluie si sa le faca sa se bucure de efectul placut al balsamului. Cei care au incercat deja aceasta masina de spalat spun ca prospetimea dureaza pana la 6 ore.

Citeste si despre Daewoo DWD-8T1221P

Un alt aspect important legat de acest model este faptul ca Whirlpool FreshCare FWL71452W EU vine cu tehnologia al 6-lea simt. Acesta include o serie de sezori care monitorizeaza atent si negresit procesul de spalare, indiferent de programul care este selectat pentru a face acest lucru. Astfel, daca hainele sunt patate sau murdare, senzorii vor fi capabil sa detecteze acest aspect pentru a putea actiona mai atent asupra lor.

Programul 15 este unul aparte. Acesta ajuta la mentinerea rufelor stralucitoare, fara a le fura din culoarile intense. Acesta este foarte rapid si se dovedeste ideal si pentru cei care se grabesc.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Parintii grijuli nu trebuie sa mai stea pe ganduri atunci cand vine vorba de aceasta masina de spalat. Ea vine cu atributul Child Lock care nu permite accesarea sa atunci cand adultii nu sunt in preajma. Din punct de vedere al pretului, acest model Whirlpool FreshCare FWL71452W EU este foarte permisiv pentru cei care vor sa investeasca bugetul si in altceva, ca de exemplu, o vacanta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply