Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Masina de spalat rufele este un aparat electrocasnic foarte important in orice locuinta, de aceea, oricine vrea sa aiba haine curate, ca noi, are nevoie de un astfel de produs in casa ta. Exista mai multe aparate din care poti sa alegi, dar un model ca masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU nu este orice fel de masina de spalat, ci una foarte buna, in care poti sa te increzi.(ACUM la reducere)

Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU este unul pe care il poti cumpara chiar acum pentru casa, deoarece este un produs creat de Whirlpool, iar aceasta companie este foarte cunoscuta pentru calitatea produselor sale, mai ales cand e vorba de masini de spalat rufele.

Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU, 6th Sense Colours, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Aparatul are si un design foarte placut estetic si foarte modern, ceea ce iti va infrumuseta incaperea in care se afla.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Citeste si despre Arctic EF5800A+

Dispozitivul are culoarea alba, ceea ce ajuta la integrarea sa in casa ta, albul oferind si senzatia de curatenie. Latimea sa este de 59.5 de centimetri, inaltimea de 84.5 de centimetri si adancimea de 63 de centimetri. Greutatea ajunge pana la 71 de kilograme. Nivelul de zgomot la spalare este foarte redus, de doar 52 de decibeli, fiind mai mare la centrifugare, ajungand pana la 79 de decibeli. Ca tehnologie speciala, masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU dispune de tehnologia 6th Sense Colours.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Aceasta masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU are incarcarea frontala si o capacitate de incarcare foarte mare, de noua kilograme. Astfel, vei putea sa speli toate rufele murdare intr-o singura tura, fara sa fie nevoie sa apelezi la ture secundare. Viteza de centrifugare este mare, ceea ce face ca rufele sa fie spalate mult mai bine; aceasta ajunge pana la 1400 de rotatii pe minut. Afisajul aparatului este de tip digital.

Clasa de eficienta energetica este importanta la orice aparat electrocasnic, dar, in mod special, la o masina de spalat rufele. In cazul acestui model, nu trebuie sa iti faci griji deloc pentru incarcarea facturii, deoarece acesta face parte din clasa de eficienta energetica A+++.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Pe langa functia speciala 6th Sence colours, aceasta masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU include si un selector pentru centrifugare, un sistem de siguranta impotriva copiilor, programarea intarziata si posibilitatea de oferirea de informatii pe display.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, avand in vedere toate aceste caracteristici care definesc masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU, cu greu vei putea sa gasesti un alt model care sa se ridice la acelasi nivel de calitate, mai ales unul care sa fie atat de accesibil din punct de vedere financiar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply