Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU

In materie de spalat rufe nimic nu poate fi comparat cu situatia in care aveti in sprijinul vostru o masina de spalat. Cum se intampla in cazul oricarui electrocasnic la un moment dat si acestea trebuie schimbate iar variantele posibile si disponibile pot sa includa si elemente precum Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU

O astfel de masina de spalat poate fi de dorit fie ca va inlocui un model mai vechi sau nu insa trebuie vazute toate elementele pe care le aduce. Aveti posibilitatea de a o alege atat datorita elementelor care sunt vizibile cu ochiul liber cat si a celor pe care Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU le detine la interior.

Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU, 6th Sense Colours, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Cum alegerea nu este tot timpul usoara trebuie prezentate ambele categorii de caracteristici sau specificati pentru obtinerea unei imagini complete.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU

Lista pentru Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU

Citeste si despre Hotpoint RSG724JAEU

Lista de elemente ce pot constitui avantaje pentru poate sa inceapa de la partea vizibila si anume de la exterior si de la cele constructive. Avem in acest caz un model Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU cu o nuanta clasica alba dar al carei panoul de control este unul digital ceea ce aduce o pata de culoarea in aspectul sau.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Vizibila este si dimensiunea pe care o are si asta pentru ca este un model cu o inaltime de 84.5 cm, cu o latime de 59.5 cm si o adancime de 57.5 cm. Legat de aspectul spatiului ocupat mai identificam si faptul ca este o masina de spalat cu incarcare frontala si al carei hublou vine cu o deschidere standard spre stanga.

Ce nu se vede insa de si are legatura cu partea de dimensiune este cuva si mai mult partea legata de capacitatea acesteia. Aveti astfel posibilitatea de a va folosi de o capacitate de incarcare de pana la 7kg de rufe insa asta tine si de motorul Sense Inverter cu care este prevazuta Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU.

Citeste si despre Arctic EF5800A+

Posibilitatile de spalare tin cu siguranta si de cat de mult dar in acelasi timp tin si de modul in care procesul de spalare se desfasoara. Aveti astfel in cadrul listei de programe disponibile si unele clasice dar si unele speciale si unde pozitionam programul dedicat articolelor sport, programul pentru rufe colorate, prorgamul de spalare rapida de doar 30 minute dar mai ales programul Baby pentru cei care au copii mici.

Dincolo de programe ajungem la functiile si tehnologiile care stau la baza functionarii si utilizarii si veti avea pentru gama tehnologiilor cea al 6lea simt, FreshCare+, Clean + sau 6th Sense Colours. Pentru functii avem cea de programare intarziata, posibilitatea de a selecta viteza de centrifugare pana la o valoare maxima de 1200 rpm dar si o functie de detectie automata a cantitatii pentru a ajusta consumul de resurse.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu aceste functii si aceste caracteristici Whirlpool FreshCare+ FWG71284W EU mai pastreaza doar un aspect ce tine de functionare insa care poate cantarii cel putin la fel de mult ca celelalte. Avem partea de consum de energie electrica de 157 kWh intr-un an si pozitionarea in clasa de eficienta A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply