Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY

Daca te-ai saturat de toate rufele carora le ia cel putin 24 de ore ca sa se usuce, daca te-ai saturat de balconul plin de lenjerie care nu arata deloc estetic atunci cand vin oaspetii, este timpul sa investesti intr-un uscator de rufe care sa te scuteasca de astepatre si timp pierdut. Este vorba despre acel tip de uscator care iti permite sa iei hainele de pe sarma si sa le porti direct. Iar daca va aflati in cautarea unei recomandari bune, va prezentam modelul Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY datorita caracteristicilor pe care le include. (cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY

Despre Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY

Din punct de vedere al capacitatii, acest model ce se aseamana cu o masina de spalat se dovedeste foarte generos. Mai precis, in cazul sau vorbim de o capacitate de 9 kg. Acest lucru inseamna suficient de mult spatiu pentru a usca hainele intregii familii.

Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY
Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY, Pompa de caldura, 9 kg, 6th Sense, Display LCD, Motor Inverter, Clasa A++, Alb

Insa, in cazul in care nu aveti atat de multe rufe de uscat, nu trebuie sa va faceti griji deoarece uscatorul de rufe va consuma atatea resurse cat este nevoie pentru cantiatea pe care o aveti de uscat. Nici mai mult, nici mai putin. Acelasi lucru este valabil si pentru timp. Si totul se datoreaza tehnologiei de tipul 6th Sense. Aceasta este si cea care detecteaza cat de umede sunt rufele respective, astfel incat sa nu exercite un nivel de caldura mai mare decat este cazul.

Despre Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY – un uscator generos din toate punctele de vedere

Citeste si despre Indesit BWA 71252 W EU

In primul rand, acest uscator de rufe se remarca prin grija pe care o are de tesaturi. Datorita sistemului sau patentat FreshCare+, acesta ofera prospetime rufelor care se afla la uscat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Iar daca va intrebati cum functioneaza acest model, este simplu: el are in dotare o pompa de caldura, care determina curenti de aer cald, astfel incat sa invaluie tesaturile, iar acestea sa poata fi usor uscate, dar fara a se subtia sau rupe.

De asemenea, este important de retinut ca acest model de uscator face parte dintr-o clasa foarte economica, fapt care denota consumul sau scazut de energie. Mai precis, in cazul sau vorbim de clasa A++. Spre deosebire de modelele din clasa B, uscatorul prezentat consuma cu pana la 40% mai putin.

Citeste si despre Miele WCI 670 WPS

Pe langa asta, in cazul uscatorului de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY vorbim si despre un motor rezistent care ajuta produsul sa devina nu doar o alegere buna, ci o alegere care sa reziste si sa faca fata provocarilor, iar si iar.

Referitor la pretul modelului de uscator Whirlpool FreshCare+ FTM229X2WSY, nu putem spune ca este mare. Este mai degraba un pret potrivit dotarilor pe care uscatorul le are si beneficiilor pe care le aduce utilizatorilor sai. Mai precis, acesta inseamna o serie de programe tocmai bune pentru a satisface totate tipurile de tesaturi, pastrandu-le in acelasi timp prospetimea oferita de balsam si igienizarea conferita de detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ba mai mult, in lista de programe se gasesc si unele specifice hainelor pentru copii, acestea pastrandu-sio propetimea si caracterul moale. Stim cu totii cat de moale si delicata poate fi pielea bebelusului, asa ca este important ca hainele sa fie curatate si uscate asa cum trebuie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply