Whirlpool AWS 71000

O masina de spalat este un „must have” in orice gospodarie. Nu ne mai putem imagina viata fara a folosi masina de spalat si fara a ne bucura de confortul si beneficiile acesteia. In prezent, o masina de spalat ne ajuta sa economisim timp si resurse. In conditiile in care nu putem trai fara, dar se poate intampla sa se strice masina pe care o avem, este evident ca avem nevoie de una noua. Ce masina de spalat este mai buna? Care sunt cele mai importante caracteristici tehnice pe care o masina de spalat ar fi bine sa le aiba? Puteti opta pentru varianta Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000 (vezi cel mai mic pret doar AICI). Acest model are deja foarte multi admiratori datorita multiplelor avantaje pe care le prezinta.

Whirlpool AWS 71000

Despre Whirlpool AWS 71000

In primul rand, acest model Whirlpool AWS 71000 asigura performante optime chiar si daca o folositi la o temperatura scazuta. Printre numeroasele programe pe care le are detine, acest model are si unul care spala hainele patate chiar si la temperaturi scazute, ceea ce asigura o economisire cu 40% a energiei. Din acest punct de vedere, are cea mai buna clasa de eficienta a energiei, in comparatie cu ciclul conventional.

Whirlpool AWS 71000
Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, 7 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Un alt program important este cel de spalare a rufelor in 15minute. Puteti spala haine care sunt putin murdare, cum ar fi tricouri sau camasi in numai un sfert de ora; economisiti apa, energie electrica si timp.

Economisiti timp si energie, spaland rufele in numai 15minute

Datorita acestui model Whirlpool AWS 71000 puteti sa va bucurati de avantajele programelor 6th Sense Coulors, in functie de culorile setate; nu mai este nevoie sa specificati tipul de tesatura. Puteti seta de exemplu: culori inchise- protejeaca culorile inchise de la decolorare, iar daca selectati culorile deschise puteti sa spalati orice culoare fara a exista vreun risc sa se amestece culorile intre ele. Daca selectati programul mixt, puteti sa optimizati spalarea la mixtul de rufe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Modelul Whirlpool AWS 71000 acesta de masina de spalat este perfecta pentru o familie cu 4 membri. Are o capacitate de 7 kilograme si o viteza maxima de centrifugare de 1000rpm. Ca functi de siguranta trebuie amintite, cea de blocare acces interfata si sistem de etanseizare.

Printre functiile de care puteti sa profitati alegand acest model de masina de spalat, se numara: cea de control trepte temperatura, reducere vibratii, reducere zgomot, programare intarziata, clatire etc. Trebuie sa stiti ca in orice moment puteti sti cat timp mai trebuie sa stea rufele la spalat, datorita functiei indicator timp program si a timer-ului.

Din punctul de vedere al eficientei energetice, modelul este inclus in clasa de eficienta energetica A+++, iar ca eficienta energetica spalare, in clasa A. Consumul anual de energie este de 174kW/h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Alegand acest model Whirlpool AWS 71000, alegeti de fapt o masina de spalat de inalta calitate, practica, cu un consum foarte bun de energie, nu foarte zgomotoasa si cu numeroase functii. Referitor la pret, nu aveti motive sa va faceti griji, deoarece, pretul este foarte avantajos, mai mic poate decat v-ati fi asteptat de la un model atat de performant.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply