Whirlpool AWOE10142

Pentru persoanele care se gandesc ce masina de spalat rufe sa achizitioneze avem o propunere cat se poate de buna: Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWOE10142.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool AWOE10142

Despre Whirlpool AWOE10142

Atat latimea, cat si adancimea acestui produs sunt de 60 cm. In schimb, inaltimea este de 85 cm. Cuva este cea care este realizata din polipropilena. De spus este faptul ca acestui model ii revine si un huboliu a carui deshidere se realizeaza spre partea stanga. In plus, panoul pe care il detine exemplarul este unul de tip digital. Acest model are o parte exterioara alba.

Whirlpool AWOE10142
Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWOE10142, 1400 RPM, 10 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWOE10142 este un model al carui consum de enegie este de 190 kWh. Consum de putere – program standard este si el de 0.52 kWh. Eficienta energetica centrifugare apartine clasei A, tot A, fiind si cea pentru spalare.

Despre Whirlpool AWOE10142

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWOE10142 – un exemplar modern

Citeste si despre Whirlpool FDLR 70220 S

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWOE10142 prezinta clasa energetica A+++. Aceasat este cea ofera un mare avantaj celor care aleg sa utilizeaza aces dispozitiv. Este vorba despre un consum cat se poate de redus, ceea ce se va vedea in facturile la curentul electric, pe care nu veti mai da multi bani.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acest produs se incarca frontal, iar capacitatea de incarcare este una destul de mare, aceasta fiind de 10 kg. Astfel, putem spune ca este vorba despre un produs cu un interior cat se poate de generos. Viteza maxima centrifugare pe care o are exemplarul este de 1400 rpm, o viteza destul de puternica. Cat priveste zgomotul emis, este necesar de specificat faptul ca este de: 76 db la centrifugare si 54 dB la spalare.

Referitor la functiile pe care le detine trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind: Selector centrifugare, Prespalare, Recomandare dozare detergent, Etapa spalare, Oprire clatire, Sistem de distributie uniforma a incarcaturii, Functie evacuare. Si asta nu e tot. Aparatul din gama Whirpool este cel care mai are si functiile: Monitorizare Eco, Programe favorite, Spalare rapida, Terminarea programului, Sistem detectare spuma. Blocarea accesului interfatei este o functie care va oferi protectie, mai ales daca aveti copii.

Citeste si despre Hotpoint-Ariston AQS73D29

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWOE10142 este dotata cu urmaotarele programe la spalare: Program spalare manuala, Lana, Program rapid, Program clatire intensiva, Bumbac, Program centrifugare delicata, Prespalare, Delicate, Program consum redus energie, Program delicate, Program sintetice, Spalare manuala, Aqua Eco, Rapid 15′, dar si un program special pentru articole mari. Referitor la numarul programelor de spalare trebuie spus ca sunt de 13. Durata pe care o are un program rapid este de 15 min.

6th Sense Colours este tehnologia care va avea grija ca rufele dumneavoastra sa isi pastreze culoarea cat mai mult timp la fel ca la inceput. Pentru culorile inchise, deschise sau pe mixte va exista cate un program pe care il veti putea folosi ori de cate ori veti avea nevoie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, pentru o locuinta unde se spala destul de mult si de des, aceasta masina de spalat rufe este produsul de care aveti nevoie. Astfel, va veti bucura de rezultate cat se poate de bune pentru rufele dumneavoastra. Pretul pe care il include acest dispozitiv este unul cat se poate de convenabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply