Toshiba TW-BK100S2

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe care sa vina cu un excelent raport calitate-pret, daca va doriti un produs economic si, deopotriva, eficienta, avem noi cea mai buna recomandare din aceasta saptamana. Si este vorba despre un model destul de apreciat, care face parte din gama Beko. Mai precis, vorbim despre modelul Toshiba TW-BK100S2, o masina de spalat cu aspect comun, dar dotari aparte. (vezi reducerile de AZI)

Toshiba TW-BK100S2

Despre Toshiba TW-BK100S2

Toshiba TW-BK100S2 vine cu functii suplimentare al caror rol este de a spala bine hainele, fara a le sifona sau deteriora. Asadar, masina este dotata cu un sistem special care are grija de absolut toate tipurile de tesaturi.

Toshiba TW-BK100S2
Masina de spalat Toshiba TW-BK100S2, 9 kg, 1200 RPM, Clasa B, Motor Inverter, Alb

Si totul pentru un pret pe care va spunem inca de la inceput ca este decent.

Despre Toshiba TW-BK100S2

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BK100S2 – o masina de spalat inteligenta

Citeste si despre Miele WCR 870 WPS

O dotare cu adevarat impresionanta si moderna a masinii de spalat este faptul ca ea are instalata aplicatia HomeWhiz. Aceasta a fost creata special pentru a monitoriza si a gestiona toate electrocasnicele din casa, inclusiv masina de spalat. In felul acesta, veti stii exact cat consuma dispozitivul si cat de bine sa fiti pregati.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, trebuie retinut faptul ca se realizeaza o conexiune buna cu masina de spalat prin intermediul sistemului Bluetooth de pe dispozitivul mobil sau tableta. In plus, aplicatia amintita anterior creeaza o conexiune intre toate dispozitivele existente.

Scopul unei astfel de aplicatii precum HomeWhiz este de a ajuta utilizatorul sa economiseasca timp pretios. El nu trebuie sa mai poarte grija rufelor murdare, ci trebuie doar sa le adauge in cuva generoasa a masinii de spalat. Apoi, de la distanta, are libertatatea de a selecta programul, temperatura optima pentru haine, dar si alte functii suplimentare.

Citeste si despre Miele WCE670 WCS

Sistemul SteamCure este o tehnologie aparte care duce la inlaturarea cutelor. Acesta determina o ingrijire atenta a suprafetelor, datorita faptului ca tamburul este delicat. In plus, numarul de rotatii poate fi personalizat in functie de tesatura. In ceea ce priveste programele masinii de spalat rufe Toshiba TW-BK100S2, acestea sunt diverse. Si nu doar ca sunt diverse, ci sunt si adaptate celor mai comune nevoie.

De exemplu, masina de spalat rufe Toshiba TW-BK100S2 vine cu un program special pentru hainele bebelusilor. Astfel, acestea devin mai delicate si au grija de pielea sensibila a micutilor. Tot un program special este destinat si celor care sufera de alergii si care au nevoie de o perfecta igienizare a hainelor. Iar daca utilizatorului i se pare ca nu are suficiente programe la indemana, poate alege optiunea de a le downloada din aplicatie. De exemplu, exista 5 programe prestabilite, ideale pentru lenjerie, perdele, jucarii sau prosoape.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Motorul acestei masini de spalat rufe este de tipul ProSmart Inverter. Si el se dovedeste acel partener de incredere care prelungeste considerabil viata masinii de spalat. Totodata, el dubleaza durabilitatea si are grija ca elementele masinii sa nu fie supuse uzurii. Din punct de vedere al pretului, asa cum am precizat de la inceput, acesta nu este mare, ci este bine stabilit in raport cu ceea ce ofera Toshiba TW-BK100S2.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo