Star-Light WMV510A++

Ti s-a stricat masina de spalat rufe si cauti sa o inlocuiesti rapid? Vrei un produs bun, dar nu ai un buget foarte mare de investit? De asemenea, te gandesti cu groaza ca ar putea veni si criza si crezi ca este mai bine sa pui ceva bani deoparte? Atunci s-ar putea sa avem noi solutia pentru tine: masina de spalat rufe Star-Light WMV510A++, o solutie practic, economica si modesta din punct de vedere al investitiei. (Doar acum la reducere)

Star-Light WMV510A++

Despre Star-Light WMV510A++

Sa vorbim putin despre designul acestui produs. Proababil ai fi tentat sa crezi ca si el este modest. Ei bine, nu. Este un produs care arata destul de bine si care se incadreaza in dimensiunile standard. Culoarea este alba, iar display-ul care afiseaza informatii cu privire la programul ales sau detaliile ciclului de spalare este pe baza de LED.

Star-Light WMV510A++
Masina de spalat rufe Star-Light WMV-510A++, 5 kg, 1000 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb

Din punct de vedere al numarului de kilograme, putem spune ca incarcatura masinii Star-Light WMV510A++ este si ea modesta. Mai precis, vorbim despre 5 kg, ceea ce o face o masina ideala pentru cupluri sau pentru persoanele care locuiesc singure si care nu au cantitati mari de spalat. Si nu va faceti griji in privinta acestui lucru. Desi este o cuva de 5 kg, in interiorul sau incap lenjeriile de pat.

Despre Star-Light WMV510A++

Star-Light WMV510A++ – masina de spalat care vine cu un bun raport calitate-pret

Citeste si despre Samsung WW70J3283KW/LE

Star-Light WMV510A++ este o masina cu caracteristici modeste, dar perfect adaptate celor care nu au un buget prea mare de investit. Astfel, ea face parte din clasa de eficienta energetica A++, fiind una dintre cele mai economice. Intr-adevar, clasa cea mai buna de pe piata este A+++, insa, chiar si asa, nu ne putem indoi de economisirea pe care o ofera acest model, cu fiecare ciclu de spalare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tot in cazul Star-Light vorbim si despre un numar potrivit de rotatii: 1000. Acestea sunt suficiente pentru a stoarce rufele bine, dar fara a le deteriora in vreun fel.

Star-Light WMV510A++ inseamna si un temporizator, ceea ce ii ajuta pe utilizatori sa isi programeze procesul de spalare (masina poate porni fix in momentul in care utilizatorul ii cere sa o faca), dar si activitatile pe care le pot face pana cand rufele sunt complet igienizate. Astfel, gratie temporizatorului, un utilizator va stii exact cat timp a ramas pana la incheierea ciclului de splare. Stim cu totii ca acesta este precum un cronometru care indica timpul ramas.

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

Star-Light WMV510A++ inseamna si un program special pentru lana, o dotare importanta pentru cei care vor sa spele paturi sau pulovere. Si cum iarna aceste articole sunt nelipsite, acest program se dovedeste eficient deoarece nu le baga la apa.

Programul bumbac are si el o insemnatate aparte. Spre deosebire de programele clasice, el este eficient si pentru cei care sufera de alergii, ajutand la o igienizare perfecta a tesaturilor. Asa ca daca existau cumva persoane care aveau dubii in ceea ce priveste eficienta acestuia, noi va recomandam sa-l puneti in functiune.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului de masina de spalat rufe Star-Light WMV510A++ este un mare plus, fiind un model accesibil si avantajos din punct de vedere al designului si dotarilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply