Simbio SBWM78

Cred ca poate fi afirmat fara prea mult efort faptul ca spalarea rufelor cu ajutorul unei masini de spalat este de preferat oricand si la orice ora in detrimentul spalarii acestora in mod manual si care necesita mult efort si timp sau resurse. Acest lucru este valabil chiar si in cazul in care avem de a face cu o masina de spalat semiautomata Simbio SBWM78 si asta pentru ca de si ar fi de preferat ca toata lumea sa poate sa utilizeze o masina de spalat rufe automata acest lucru nu este posibil. (ACUM la reducere)

Simbio SBWM78

Despre Simbio SBWM78

Modul in care se prezinta acest model Simbio SBWM78 este unul relativ consacrat si asta pentru ca avem doua compartimente, unul pentru partea de asezare si spalare a rufelor iar celelalt pentru partea de centrifugare si stoarcere a acestora. In privinta elementelor vizibile avem ceea ce inseamna corpul din plastic de nuanta alba a acestui model iar pentru partea de capac avem o nuanta verde ceea ce o face sa fie destul de atractiva.

Simbio SBWM78
Masina de spalat rufe semiautomata Simbio SBWM78, 7.8 kg, 2 cuve, Alb / Verde

Tot la capitolul design putem sa integram si caracteristicile constructive ale acestui model iar asta prin faptul ca veti avea o inaltime de 86 cm, veti avea o latime de 73.5 cm si o adancime de 42.5 cm. Asezarea tine cu siguranta de partea de caracteristici constructive ale acestui model insa trebuie sa aveti in vedere si partea de conectare la apa sau evacuare dar si partea de deschiderea a usilor.

Despre Simbio SBWM78

Functii

Citeste si despre Whirlpool TDLR 60112

Am stabilit de la bun inceput faptul ca este vorba despre un model de masina de spalat semiautomata Simbio SBWM78 iar asta faca ca si controlul functionarii sa fie impartit in doua. Avem in partea stanga a panoului ceea ce inseamna butonul de alimentare si cel pentru selectarea timpului de spalare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In mijlocul acestui panou de control mecanic veti avea butonul care va permite sa alegeti si modul de spalare si puteti alege de la un mod delicat, spre un mod de spalare normale iar o rotire completa spre dreapta va ofera functia de evacuare apa.

Partea dreapta a panoului de control inseamna functia de stoarcere a acestui model si veti avea disponibile 5 trepte de functionare pentru acest compartiment.

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

Modul de spalare al rufelor voastre depinde si de ceea ce inseamna capacitatea de incarcare si pentru spalare puteti aseza in masina de spalat pana la 7.8 kg insa pentru partea de centrifugare cantitatea este una mai redusa ajungand doar pana la 5kg insa si asa recomandarea utilizarii acestui model este pentru o familie de pana la 3 membri.

Oricare ar fi electrocasnicul ales si necesar pentru locuinta voastra trebuie pus accentul si pe partea de buget iar pentru un astfel de model Simbio SBWM78 acest aspect tine de pretul de achizitie in prima faza iar in plan secund ceea ce inseamna este consumul de energie electrica aferent unei clase de eficienta E.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Eficienta poate fi si daca privim la modul in care functionarea afecteaza linistea iar nivelul de zgomotul pe care il poate atinge in timpul spalarii este de maxim 62dB.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply