Samsung WW70K44305W/LE

Ai cautat foarte mult dupa o noua masina de spalat rufe, dar nu ai gasit nimic pe placul tau? Este foarte obositor sa cauti o mașină buna de spălat care sa spele rufele intr-un mod calitativ dar si sa te asigure ca vei avea un consum redus de energie si resurse. Masina de spălat Samsung WW70K44305W/LE (vezi AICI cea mai buna oferta), indeplineste aceste aspecte dar nu numai, probabil ca esti deja obișnuit ca marca sa fie laudata de fiecare data, insa Samsung isi merita toate laudele cu privire la aceasta masina.  Asa-i ca ti-am starnit curiozitatea?

Samsung WW70K44305W LE

Despre Samsung WW70K44305W/LE

Designul masinii de spalat Samsung WW70K44305W/LE, a fost gandit pana la cele mai mici detalii atunci cand a fost creata. Masina are un design foarte elegant si modern, care v-a schimba aspectul încăperii in care este plasata. Culoarea alba a masinii este complectata cu detaliile negre de pe usa hubloului, astfel ca v-a creea un aspect mult mai elegant. Pana si designul tamburului este gandit foarte in detaliu, cuva are un design Diamond, cu margini finisate asemeni unui diamant, linii si trasaturi fine care te asigura ca hainele v-or ramane la fel de moi si nu se v-or deteriora.

Samsung WW70K44305W/LE
Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Masina are dimensiunile de I x L x A 85 x 60 x 55 cm, astfel ca poti stii daca v-a avea loc in baia sau bucătăria ta. Hubloul se deschide spre stanga, intr-un unghi destul de larg,  astfel ca vei avea acces ușor in interiorul cuvei. Panol de comanda este digital si contine un buton rotitor ce permite setarea intr-un mod usor a programului de spalare si un ecran pe care este afisat timpul ramas pana la terminarea ciclului de spalare, precum si statusul programului.

Samsung WW70K44305W LE

Haine perfect curate cu Samsung WW70K44305W/LE

Te poti bucura de haine foarte curate, spalate in cuva ce permite o incarcare maxima de 7 kg, astfel, reducand frecventa spalarii economisind energie, timp si apa. Ai la dispozitie o varietate de programe din care poti alege pe cel potrivit tipului de material al rufelor, poti alege daca doresti sa speli haine de lana, bumbac, sintetice, sport, colorate si multe altele. Programul Baby Care iti permite sa speli hainele bebelusilor intr-un mod mult mai discret care nu v-a afecta tesaturile si nici pielea micutului atunci cand v-a purta hainele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ai la dispozitie si un program rapid care iti permite sa speli hainele ce au un grad scazut de murdarie, acest program dureaza numai 15 minute, astfel te bucuri de haine curate intr-un timp foarte scurt. Motorul cu invertor foloseste magneti puternici care reduc nivelul zgomotului si amplifica puterea de spalare consumand mai putina energie decat un motor obisnuit, astfel ca zgomotul din timpul centrifugarii este de 74 dB iar zgomotul din timpul spalarii este de 54 dB.

Samsung WW70K44305W/LE – calitate mai presus de asteptări

Masina de spălat rufe Samsung WW70K44305W/LE functioneaza pe baza unor tehnologii inteligente care imbunatatesc functiile acesteia. Tehnologia Add Wash permite adaugarea rufelor in timpul ciclului de spalare, usa poate fi deschisa si in timp cat masina este in functiune numai daca temperatura din interior este mai mica decat 50 ° C.

Smart Check este un sistem automat care localizeaza si monitorizează erorile aparute la masina de spalat, gasindu-le.un diagnostic si un mod simplu de rezolvare evitand astfel intervenția posibil inutila a inginerilor de service, ajutandu-va astfel sa economisiti timp dar si bani.

Masina de spălat rufe Samsung WW70K44305W/LE are un pret de aproximativ 1600 lei, din punctul meu de vedere acest pret este foarte potrivit in raport cu calitatea produsului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spălat rufe Samsung WW70K44305W/LE este accesibila oricui isi doreste sa aiba parte de haine mereu curate cu in consum redus de energie si de apa. Avand aceasta masina nu trebuie sa iti faci griji daca hainele celui mic s-au murdarit foarte tare pentru ca v-or fi foarte curate dupa doar o singura spalare alaturi de detergentul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply