Samsung WW70J5246FX/LE

Intreaga gama de produsele electrocasnice, si nu numai, Samsung s-a facut remarcata pe piata mondiala prin calitate, design atractiv, eficienta si accesibilitate a pretului. Aici este inclusa si masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE (acum la promotie) ce se afla in topul celor mai bine vandute astfel de produse din ultimul timp. Aspectul e conform asteptarilor, asemeni specificatiilor si functiilor moderne pe care le prezinta.

Samsung WW70J5246FX LE

Despre Samsung WW70J5246FX/LE

Cu toate ca exista o multitudine de masini de spalat rufe pe piata, in mod deosebit s-a facut remarcat modelul WW70J5246FX/LE, acest lucru datorandu-se aspectului sau rafinat si modernist, materialelor de inalta calitate din care e confectionata, eficienta energetica, tehnologiilor inovative, alaturi de numeroasele programe de spalare ce garanteaza rezultate pe masura asteptarilor celor mai pretentiosi utilizatori.

Samsung WW70J5246FX/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE, EcoBubble, Motor Inverter Digital, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Inox

Din moment ce aceasta masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE se afla in topul celor mai bine cotate astfel de produse electrocasnice de pe piata, e cert faptul ca prezinta o serie de avantaje mai putin intalnite la alte modele. Cu toate ca in cea mai mare parte, functiile pe care aceasta le prezinta se regasesc si la alte masini de spalat rufe, eficienta acesteia este cu mult mai avansata, iar asta e usor de dedus doar analizand specificatiile sale.

Samsung WW70J5246FX LE

Avantajele masinii de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE ce are o eficienta energetica de Clasa A+++ e recomandata in special familiilor alcatuite din aproximativ 3 membri, intocmai pentru ca intreaga capacitate de incarcare a acesteia e de 7 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un aspect ce garanteaza o durabilitate exceptionala pentru o perioada indelungata de timp a acestui produs electrocasnic conta in faptul ca e confectionat din inox. In plus, pe cat este de rezistent, pe atat de bine arata. Designul sau, ce-i drept, atrage privire chiar si lui mai pretentios potential utilizator.

Totusi, eficienta de care da dovada este mai importanta in acest caz. Astfel, important de precizat este tehnologia Eco Bubble de care beneficiaza si care garanteaza o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute, asadar, tesatura devine protejata. Tehnologia Bubble Soak, pe de-o alta parte, inlatura o varietate de pete extrem de dificile, intr-un timp foarte scurt.

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE: eficienta, eleganta si durabilitate

Aceasta masina de spalat de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE este pe cat de practica, pe atat de economica. De exemplu, consumul anual de energie e de doar 103 kW/h, iar functia Smart Check de care beneficiaza detecteaza si diagnosticheaza rapid problemele existente, astfel evitandu-se eventualele costuri de reparatii.

Acest model ne impresioneaza placut si prin modernele functii, precum cea de Programare intarziata, Selector centrifugare si Informatii display.

In plus, dat fiind faptul ca exista posibilitatea selectarii unui program rapid, in doar 15 minute se indeparteaza extrem de rapid si de eficient usoarele murdarii de pe orice tip de material textil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind spuse, masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE reprezinta cu certitudine cea mai buna alegere in materie de produse electrocasnice, intocmai pentru ca are un aspect unic, isi duce cu succes misiunile la bun sfarsit, economiseste si totodata se poate conecta la smartphone-ul utilizatorului prin conexiunea la Wi-Fi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply