Samsung WW60J3280LW1LE

Pentru cei care prefera gama Samsung atunci cand vine vorba de aparate electrocasnice avem o sugestei referitoare la masinile de spalat rufe: Masina de spalat rufe Samsung WW60J3280LW1LE(vezi oferta de AZI)

Samsung WW60J3280LW1LE

Despre Samsung WW60J3280LW1LE

Masina de spalat rufe din gama Samsung este de dimensiuni medii, fiind potivita pentru orice locuinta, mai mare sau mai mica. Astfel, aceasta are o adancime de 40 cm, o latime ce masoara 60 cm, iar inaltimea este si ea de 85 cm. Greutatea pe care o cantareste acest exemplar este de 54 Kg. Are un design usor elegant, culoarea sa fiind albul.

Samsung WW60J3280LW1LE
Masina de spalat rufe Samsung WW60J3280LW1LE, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Ceramic Heater, 60 cm, Alb

Viteza maxima centrifugare 1200 rpm este potrivita pentru ca rufele dumneavoastra sa fie uscate In timpul acestui proces de centrifugare, aparatul va emite un nivel de zgomot de 76 Db. La spalare, zgomotul produs va fi este de 61 dB.

Despre Samsung WW60J3280LW1LE

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3280LW1LE – cateav aspecte demne de mentionat

Citeste si despre Bosch WAT24360BY

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3280LW1LE este incadrata in clasa de eficienta energetica A++. Incadrarea in aceasta clasa de eficienta energetica este cea care va oferi rezultate cat se poate de bune din punct de vedere al consumului de curent electric. Astfel, anual, consumul de curent electric va fi de 173 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Este o masina de spalat rufe care consuma 7300 l. Din punct de vedere al procesului de centrifugare este necesar de spus ca se va incadra in clasa de eficienta energetica B. Avand un hublou cu deschidere spre partea stanga va trebui sa va ganditi mai bine atunci cand veti alege locul unde sa il asezati.

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3280LW1LE are o incarcare frontala, ceea ce inseamna ca rufele se vor aseza destul de usor in aparatul electrocasnic pentru a fi spalate. Familia pentru care se potriveste aceasta masina de spalat rufe este compusa din 3 – 4 membrii. In plus, este necesar de spus faptul ca acest exemplar are o capacitate de incarcare de 6 kg, aceasta fiind destul de buna pentru a putea spala destul de multe rufe.

Citeste si despre Hotpoint RZ 1047 W EU

Panoul de comanda pe care aceasta masina de spalat rufe este digital, ceea ce reprezinta un plus. Alaturi de toate aceste caracteristici, mai trebuie specificat si faptul ca acesta are si functiile: Ultima memorie si Final intarziat. In plus, mai include si functia de siguranta, de blocare a accesului interfetei. Despre tehnologia pe care o prezinta aparatul trebuie spus ca este Tambur Diamond 2nd, o tehnologie care se dovedeste a fi cat se poate de avantajoasa pentru spalatul rufelor.

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3280LW1LE are programele de spalare: Bumbac, Sintetice, Prespalare, Stoarcere, Baby Care, Lana. Pe lnaga asta, include si programele: Denim, Articole sportive, Inmuiere, Rinse, Clatire + stoarcere, 15 min Intens, programele de spalare fiind in numar de 13. Cat despre durata pe care o are programul rapid trebuie spus ca in 13 min rufele vor fi spalate. Mai detine si dispensere pentru Balsam si Detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Concluzia este aceea ca, daca aveti nevoie e o masina de spalat rufe noua, care sa se potriveasca necesitatilor unei familii formata din 3-4 membrii, aceasta este ceea ce aveti nevoie. Pretul de vanzare este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply