Samsung WW12R641U0M/LE

In acest articol urmeaza sa va prezentam o multime de detalii interesante despre masina de spalat rufe Samsung WW12R641U0M/LE. (vezi oferta de AZI)

Samsung WW12R641U0M/LE

Despre Samsung WW12R641U0M/LE

Samsung WW12R641U0M/LE este acea tipologie de masina de spalat rufe care vine nu doar cu atribute excelente, ci si cu un design clasic, dar atractiv. Vorbim despre o masina cu un display impresionant, care afiseaza pentru utilizator o multime de informatii importante si pertinente. Multe dintre acestea sunt legate de actiunea fiecarui program. Cu alte cuvinte, utilizatorul stie exact cat timp a mai ramas pana la finalizarea unui ciclu de spalare, pentru cate grade a optat si caror rufe este adecvat programul.

Samsung WW12R641U0M/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW12R641U0M/LE, 12 kg, 1400 RPM, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Display LED, Clasa A+++, Alb

Dincolo de asta, inca de la inceput trebuie precizat faptul ca aceasta masina de spalat rufe este foarte generoasa. Ea vine cu o capacitate uimitoare a cuvei de 12 kg. Acest lucru inseamna o masina de spalat dedicata impartirii procesului de spalare. Asa ca puteti share-ui fara probleme. Iar in cazul in care va faceti griji pentru igiena, va precizam ca aceasta poate fi usor de control cu ajutorul unui detergent dezinfectant. Capacitatea mare a masinii de spalat duce la reducerea frecventei spalarilor, astfel incat utilizatorul sa poata face economii importante.

Despre Samsung WW12R641U0M/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW12R641U0M/LE – calitate de neegalat de la Samsung

Citeste si despre Bosch WAN20261BY

Samsung WW12R641U0M/LE inseamna si cea mai bun clasa de eficienta energetica A+++. Odata cu acest lucru, are loc si cel mai redus consum, chiar daca vorbim despre o cuva foarte generoasa. Tehnologia Eco Bubble este prezenta si aduce o curatare atenta si ireprosabila a rufelor de orice fel, chiar daca temperaturile sunt reduse. Astfel, gratie acesteia sunt eliminate cele mai frecvente si deranjante pete, cu un consum redus de energie electrica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Samsung WW12R641U0M/LE este masina de spalat rufe care aduce si un sistem de igienizare complet. Acesta ofera o curatare in adancime cu ajutorul aburilor a tesaturilor mai groase. Printre ele se numara si puloverele sau lenjeriile.

Mai precis, masina de spalat este capabila sa elimine pana la 99,9% dintre bacterii si microbi. Acest lucru o face eficienta pentru cei care petrec foarte mult timp in comunitati aglomerate: la scoala, la serviciu, in autobuze etc. Si totul se realizeaza datorita curatarii in profunzime realizate cu ajutorul tehnologiei pe baza de abur.

Citeste si despre Whirlpool FWD91496WS EU

Aburul reuseste mereu sa indeparteze cele mai adanci pete, patrunzand adanc in tesaturile rufelor, chiar daca acestea sunt ceva mai groase. Acest lucru este valabil si pentru inlaturarea alergenilor. O alta metoda eficienta, aplicata de aceasta masina de spalat este faptul ca ea inmoaie mai intai murdaria, cu ajutorul tehnologiei Bublle Soak. Bulele create sunt cele care actioneaza in profunzime si care fac nagia posibila.

Prin atribute moderne precum VRT PLus, masina de spalat prezentata este in acelasi timp silentioasa. Ea vine cu un senzor de vibratie 3D care aduce un plus de echilibru tamburului si care functioneaza excelent chiar si la viteze mari de centrifugare, reusind sa mentina linistea in incaperea in care este asezata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si pentru ca de multe oriu masina de spalat este cea care se murdareste, mai ales din cauza rufelor, cei de la Samsung au luat in calcul si acest aspect si au creat un sistem de autocuratare interna si de indepartare eficienta a bacteriilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply