Samsung DV70M5020IW/LE

Pentru cei care vor sa isi cumpere un uscator de rufe si nu stu ce model sa aleaga, ar fi indicat sa se orienteze in vederea achizitiei tinand cont de capcitatea de incarcare pe care o are acesta. De exemplu, daca nu spalati o cantitate prea mare de haine, dar nici prea mica, atunci puteti miza pentru un model cu o capacitate de 7 kg. Aceasta nu este una prea mare, fiind tocmai buna pentru familiile care formate din 2 sau chiar 3 membrii. Din acest punct de vedere noi va facem o recomandare buna, fiind vorba despre uscator de rufe Samsung DV70M5020IW/LE (vezi cel mai mic pret).

Samsung DV70M5020IWLE

Despre uscatorul de rufe Samsung DV70M5020IW/LE

Culoarea acestui model este albul, acesta fiind tocmai bun pentru a fi asezat in orice incapere. Este un model care are o adancime de 64 de cm, acesta fiind destul de incapator. Despre latime trebuie spus ca este de 60 cm. In plus, mai are si o inaltime de 85 de cm. Greutatea pe care o cantareste acest aparat electrocasnic este de 50 kg.

Samsung DV70M5020IW/LE
Uscator de rufe Samsung DV70M5020IW/LE, 7 kg, 16 programe, Clasa A++, Pompa de caldura, Afisaj LED, Alb

Uscator de rufe Samsung DV70M5020IW/LE – criterii tehnice de luat in calcul in vederea achizitiei

Acest modele este un uscator cu pompa de caldura. Are o incastrare standard si se incarca frontal. Un aspect de luat in calcul este acela ca include un panou de comanda digital, fiind unul aparat modern. Este important de spus faptul ca acestui model ii revin un numar de 16 programe, ceea ce inseamna ca veti putea spala orice indiferent de material. In ceea ce priveste treptele de uscare ale acestuia, trebuie spus ca sunt in numar de 3.

Uscator de rufe Samsung DV70M5020IWLE

Este un aparat care nu consum amult curent electric, iar acest lucru se datoreaza clasei de eficienta energetica performanta, aceasta fiind A++. Uscator de rufe Samsung DV70M5020IW/LE detine drept clasa de eficienta la uscare tipul B, acesta fiind unul destul de bun. Alimentarea acestui model este electrica. In plus, mai are si o capacitate de incarcare de 7 kg, fiind utilizata de catre o familie medie sau chiar doua persoane.

Nivelul sau de zgomot este si el de 65 dB. De asemenea, acest model detine un hublou cu o deschidere spre partea dreapta.

Uscatorul de rufe Samsung DV70M5020IW/LE are cateva functii importante. Acestea sunt: OptimalTemp, Indicator mesaj eroare, Child Lock, dar si un indicator pentru masurarea nivelului de apa. Functiile sunt utile si va vor ajuta ca modalitatea de spalare sa fie una mai eficienta. De asemenea, Child Lock este sistemul care va proteja copii de diverse accidente. Indicatorul pentru masurarea nivelului de apa este cel care va va arata cata apa aveau hainele dumneavoastra. Mai multe, pentru cei are au nevoie de haine uscate rapid, exista programul de uscare in doar 35 de minute. Vestea buna ca veti putea usca aproape un 1 kg de haine, astfel incat sa aveti o tinuta completa pentru ziua respectiva. Tehnologia cu care este dotat acest model este Tambur Diamond.

Concluzii

Programele pentru uscare sunt pentru rufe, precum: prosoape, lana, bumbac, rufe delicate, uscare mixta, tricouri, sintetic, uscare rapida, dar si pentru lenjerie. Pretul Uscatorului de rufe Samsung DV70M5020IW/LE nu este unul ridicat avand in vedere functiile sale.

1 Comment
  1. Mă așteptam să aibă un motor inverter…

Leave a reply