Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE

Daca sunteti adeptii tehnologiei Samsung, nu aveti cum sa nu indragiti modelul de masina de spalat Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE, un model cu dotari excelente si o multime de functii care nu au cum sa va dezamageasca datorita atributelor lor excelente. (vezi oferta de AZI)

Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE

Despre Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE este genul de produs care arata bine. Ea vine cu un aspect compact, chiar daca nu este o masina slim, dar si cu o multime de alte atribute bune, care merita mentionate in descrierea produsului. Iata despre ce este vorba mai exact.

Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE
Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE, 9 kg, 1400 RPM, A+++, 60 cm, Alb

Si iata ce promite acest model de masina de spalat marca Samsung.

Despre Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE – un model mai presus de medie

Citeste si despre Whirlpool HDLX 70410

Am putea spune, ca sa fie totul clar, un model cu caracteristici superioare. Pentru ca da, Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE este una stfeld e model. Totul se datoreaza faptului ca ea face parte din clasa de eficienta energetica A+++, cee ace inseamna un consum redus de energie si chiar si apa. Desigur, totul se realizeaza, respectandu-se cu strictete normele de igiena. Vorbim, asadar, de haine perfect igienizate si curatate, chiar daca are loc aceea economisire de resurse pe care utilizatorii o apreciaza atat de mult.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mergem mai departe si vorbim despre numarul de rotatii si capacitatea acestei masini – doua detalii pentru utilizatorii grabiti, care ajung seara acasa si care spala rufele in graba si de nevoie. Ei bine, 1400 de rotatii pe minut este un numar impresionant, demn de o masina de spalat moderna. Dincolo de asta, capacitatea acestui dispozitiv este foarte generoasa.

Vorbim de nu mai putin de 9 kg, ceea ce inseamna ca avem de-a face cu o masina de familie, ideala pentru 4-5 membrii. Aceasta este ideala de asezat si in locuintele in care nu se spala foarte des, insa, atunci cand se realizeaza acest lucru, cantitatile de rufe sunt mari.

Citeste si despre Whirlpool AWS 71200

Modelul Samsung isi dovedeste inteligenta si prin faptul ca ea permite deschiderea usii sale, chiar si atunci cand vine vorba de un program care deja ruleaza. Astfel, daca ati pornit deja masina, insa va amintiti de faptul ca ati uitat o camasa sau o rochie, nicio problema. Puteti adauga cu succes produsul in masina de spalat rufe.

Ingrijirea blanda a materialelor este mereu o preocupare Samsung. Astfel, cei care opteaza pentru o astfel de masina, aleg de fapt un produs care isi face treaba bine si care nu dezamageste sub nicio forma utilizatorul. Asa ca puteti uita de tesaturi scamosate, rupte sau deteriorare in vreun fel. Totul se datoreaza tamburului masinii care are forma de Diamant. Masina include orificii de evacuarea a apei, ceea ce nu permite tesaturilor sa se prinda in timpul procesului de spalare. Acest lucru este cu atat mai important in cazul tesaturilor foarte delicate precum matasea. Astfel, aceasta nu trebuie spalata la mana.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu putem incheia aceasta descriere fara a oferi cateva mici detalii referitoare la pret. Acesta nu este mare, ci este bine stabilit in raport cu tot ce ofera Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE, o masina de spalat aparte.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo